Roques de Benet i Santa Bàrbara

Dia: 13-5-18

Dificultat: Mitjana
Hora concentració: 06:45
Hora sortida i lloc sortida: 07:00 Pàrquing Mañe i Flaquer
Punt Inici: 08:45 “Horta de Sant Joan”
Durada: Sortida de migdia (amb dinar)
Circular:

Itinerari previst: Circular Santa Bàrbara- 10km cotxe – Pujar Roques de Benet

Distancia: 3.7 Km Santa Bàrbara
Desnivell: 320m+ Santa Bàrbara
Distancia: 6.6 Roques de Benet
Desnivell: 500m+ Roques de Benet
Alçada Màxima: 1.017

Material necessari: Calçat adequat.

Material Opcional: Bastons

Menjar: Esmorzar – Dinar – Aigua –

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 12-03-2018

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

 

Observacions: Recorregut curt però amb desnivells i zones aèries!!

 

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

Descripció: Aquest cop farem dos cims a la comarca de la Terra Alta, tots dos cims tenen unes vistes espectaculars de la zona.
Primer anirem fins al convent de Sant Salvador d’Horta (Horta de Sant Joan) farem una circular donant la volta a la muntanya i pujant per darrera, un cop a dalt ens podem quedar al cim o passar per un pas molt estret i arribar al vèrtex geodèsic.
Un cop dalt podem aprofitar per esmorzar gaudint de les vistes al següent cim que farem (Les Roques de Benet)
Al completar la circular, agafarem els cotxes i a uns 10 km aparcarem per fer l’ascensió a les Roques de Benet, comencem un parell de kilòmetres per pista, i llavors trobarem un trencall que ens conduirà a la canal que ens portarà fins dalt. Un cop fet el cim tornarem fins els cotxes per on hem vingut.

És una excursió que no es pot fer en cas de vertigen.
No hi ha cap pas complicat i sempre es veu sender, però si que pot fer impressió
Vocal: Gerard Rius

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s