Presentació

El Club Excursionista Torredembarra va ser fundat l’any 2012, per un grup d’amants de la muntanya, com a una entitat per tal de promoure les activitats lúdiques amb la natura, tot vetllant per l’entorn natural en el qual es troba i incentivant a la població de la mateixa Torredembarra i rodalies a promoure l’esport i el lleure a la muntanya.

El Club Excursionista té com a finalitat bàsica el foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l’excursionisme sense finalitat de lucre, en els seus diversos aspectes esportius i culturals.

Any rere any, es van organitzant sortides de diferents dificultats, des de les fàcils pels voltants de Torredembarra fins a les difícils d’alta muntanya entre d’altres.

En l’actualitat, el Centre Excursionista compta amb més de 100 socis fet que comporta que sigui una de les entitats amb més pes social dins de la població. Actua amb el suport d’entitats com és la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Alhora de potenciar les activitats trimestrals, el Centre Excursionista planteja les seves activitats tot continuant aquelles que ja fa durant aquests anys que es celebren, com ara la Caminada Nocturna Tarragona – Torredembarra,  o caps de setmana d’alta muntanya a Andorra o a la Vall de Núria.

El projecte inicial, recolzat en els successius anys, és el poder donar la oportunitat de participar i gaudir del gran ventall de possibilitats que ens dona l’entorn natural, la muntanya, i gaudir del medi ambient tot respectant-lo i convivint amb ell.

Ens podeu trobar  al nostre despatx al Poliesportiu de Torredembarra, en l’edifici junt a la piscina.
El nostre e-mail: excursionista@outlook.com i el blog http://www.excursionismetorredembarra.com

Salut i cames

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s