Mola de Colldejou i Cavall Bernat de Llabería

Dia: 20-5-18

Dificultat: Alta

Hora concentració: 07:00

Hora sortida i lloc sortida: 07:15 (Pàrquing Mañé i Flaquer)

Punt Inici: Colldejou

Durada: 7 hores aprox (parades incloses)

Circular:

Itinerari previst: Colldejou – Portell de la Cova – Cova de la Mola – Mola de Colldejou – Coll de Guix – La Foradada – La Miranda – Creu de Llaberia – Portell de Madrocs – Portell de la Roca Mitjanera – Cavall Bernat de Llaberia – Font del Bullidor – Colldejou

Distancia: 12,5 km.

Desnivell: 1050 m.

Alçada Màxima: 922 m. (Mola de Colldejou)

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc… i FRONTAL (Per explorar la Cova)

Material Opcional: Bastons de Trekking

Menjar: Esmorzar, dinar, ganyips i aigua.

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 18 de Maig

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

 

Observacions: Hi ha algun pas de grimpada reforçat amb cadenes i cordes sobretot a la pujada del Cavall Bernat, si algú no vol pujar-hi es pot quedar al peu ja que es un puja-baixa ràpid.

 

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

Descripció: Una de les excursions TOP de la zona, corriols, coves, grimpades, cims, vestigis del passat, pobles amb encant i vistes extraordinàries. Assolirem dos 100 Cims (Mola de Colldejou i Cavall Bernat de Llabería), explorarem una Cova just a sota del cim, grimparem per corriols salvatges i gaudirem amb les vistes que en tot moment tindrem de la zona.

Es una excursió que els muntanyencs gaudiran, té tots els ingredients per fer-ho, es complerta a nivell físic i tècnic. No es una excursió d’iniciació.

 

Vocal: Albert Cano

 

 

 

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s