Puig de Sant Antoni

Dia: 9 d’Abril

Dificultat: Fàcil

Hora concentració: 07:30

Hora sortida i lloc sortida: 07:45 – Torredembarra.

Punt Inici: Urbanització Mas d’en Gual ( El Vendrell)

Durada: 4 hores aproximadament.

Circular:

Itinerari previst:  El Vendrell-Serra Pedragossa, Parc Aquatic Aqualeon, Albinyana, Ermita de Sant Antoni,Puig de Sant Antoni, Fondo de el Galet, El Vendrell.

Distancia: 19 km.

Desnivell: 350 mts.

Alçada Màxima: 405 mts.

Material necessari: Sabatilles esportives de muntanya, gorra, crema solar, ulleres de sol, aigua (2 litres), no hi ha cap punt d’aigua, excepte a les botigues de el poble.

Material Opcional: Bastons.

Menjar: Esmorzar i aigua.

100 Cims:  SI

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per e-mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció:

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

 

Observacions:

 

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                        Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

Descripció: Excursió de nivell fàcil amb sortida i arribada a El Vendrell.  Sortim des de  la urbanització mas d’en Gual direcció la masia de Mas Angol, creuem el pont de la autopista en busca de el camí de Mas Borràs, arribat aquest punt, una mica endavant, agafem el camí de la Serra pedra gosa (des de dalt podem veure en un bon dia de visibilitat  les muntanyes de Montserrat), continuem pujant fins arribar a la tanca del parc Aquàtic Aqualeón, girem a la esquerra per fer alguns “pujar i baixar”, i al final arribem a les portes del parc.

En aquest punt, ens dirigim a Albinyana, creuant ràpidament el poble i pugem a la Ermita de Sant Antoni de Pàdua, una pujada curta però intensa, i tot seguit  el Puig de Sant Antoni.

A la tornada baixarem de nou pel tram asfaltat, i tornarem fins a les portes de el parc Aquàtic, per agafar el camí de tornada a El Vendrell seguint les marques de el camí de Sant Jaume, per baixar per el Fondo de el Galet, un tram amb algunes roques sense complicació. Finalment creuem el pont de l’autopista que ens porta de nou a la urbanització Mas d’en Gual, al final del carrer trobarem els cotxes.

 

Vocal: Marga Márquez.

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s