COMUNICAT COVID-19 (actualitzat)

Benvolguts/des amics/amigues:
Lamentem comunicar-vos que les circumstàncies actuals pel coronavirus ens porten a considerar que el millor és suspendre les properes sortides. De moment és suspenen les dues previstes per aquest mes; la del 21 a Boltaña i la del 28 a Cabrera. Esperem que la situació millori i poguem reprendre-les aviat. Us mantindrem informats. Moltes gràcies per la vostra comprensió
15/06/2020 Adjuntem els nous Criteris d’activitat autoritzada en fase 3. Ordre SND/507/2020 Ministerio de Sanidad a partir del 8 de juny. aixi com el protocol per als refugis de muntanya.
30/05/2020 Adjuntem la normativa d’utilització dels refugis d’emergència
18/05/2020Actualitzem l ’informació que tenim en aquest procés de desescalada del confinament, el 16 de maig va sortir publicat al BOE on es contemplen les mesures de flexibilització per l’esport federat. Això és a partir d’avui dia 18 de maig, els federats podran fer esport 2 vegades al dia, de forma individual, en espais al aire lliure, entre les 6:00 i les 10:00 i entre les 20:00 i les 23:00 dintre dels límits de la regió sanitaria en la que tinguin la seva primera residencia.
Si us traslladeu a un municipi de menys de 5000 habitants s’aplica la norma d’aquell municipi i és permet fer esport de 6 a 23 hores
Això afecta únicament als esportistes federats. Els no federats segueixen tenint la limitació de fer la pràctica esportiva sense sortir del seu municipi i dintre de les franges establertes.
Us adjuntem uns tríptics resum sobre els nous criteris d’activitat autoritzada en fase 0/1 segons l’ordre SND/414/2020 del Ministerio de Sanidad.
02/04/2020 A partir d’avui, 2 de maig, ja es podrà sortir a passejar amb una persona amb qui es convisqui i a fer esport de manera individual dintre del mateix municipi. Queden absolutament exclosos els esports d’equip. Horaris: de 6 a 10h i de 20 a 23h.
Des del club pensem que és molt important complir de manera estricta les normes de seguretat marcades per les autoritats sanitàries i respectar la distància de seguretat. Els científics aconsellen mantenir una distància de seguretat de almenys 4 o 5 metres si es camina i de 10 metres si es corre o es va amb bicicleta. A més, en cas d’avançar algú, és necessari fer-ho en un carril diferent i en la distància més llarga possible.
I us voldriem fer unes consideracions prèvies:
Ningú coneix el nostre cos millor que nosaltres mateixos, ens hem de guiar per sensacions, però començant des de baix, poc a poc anirem veient com podem pujar ritmes i distàncies. No és el mateix per a un ‘runner’ aficionat a maratons cada cap de setmana que per a una persona que només fa exercici de manteniment.
Cal ser conscients que no podem recuperar el mes i mig perdut, en una setmana, ni en dues. Si ho intentem, no ho aconseguirem i, probablement, prendrem mal. Cal planificar uns entrenaments progressius, començant amb sortides curtes i ritmes baixos, que haurien d’anar acompanyats d’exercicis de força, per recuperar part del to muscular perdut. Si ets esportista, comença ja amb aquest entrenament previ a les primeres sortides!
Aquest primers dis recomanem, si és posible, triar unes sabatilles que ens donin un bon amortiment.
I també recordar que és important escalfar abans i estirar posteriorment

29/04/2020 L’assegurança de la FEEC cobrirà als federats i federades quan es permeti fer esport a l’aire lliure

L’assegurança de la FEEC cobrirà als federats i federades quan es permeti fer esport a l’aire lliure

«Mesures prèvies:

  • Tancar l’oficina del club, la qual obrim els divendres de 18 a 20 h, fins que la situació millori. Rebreu la informació a través de la nostra pàgina web i de la resta de xarxes socials. Vosaltres podeu posar-vos en contacte amb el club mitjançant el nostre correu electrònic.
  • Canviar la data del dinar de socis/es prevista per al 26 d’abril i posposar-la al segon semestre. Us informarem de la nova data.
  • Les excursions, per ara, continuarem fent-les, amb algunes petites mesures o canvi d’hàbits.
  • Per als que estigueu apuntats a la sortida de Picos de Europa del mes de juliol, us informem que, de moment, no hi ha canvis, però suspenem la reunió del proper divendres. Farem un grup de WhatsApp per comentar tots els temes relacionats amb aquesta sortida.

Estem segurs que enteneu aquests petits canvis “temporals”. La situació que estem vivint ens obliga, sense alarmisme, a ser cauts i responsables.

Una salutació i seguim en contacte.»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s