(22/02/2020) Pont de Orient i Morral de Cabrafreixet (Serra del Boix)

Dificultat: Mitjana
Hora concentració: 06:45 h (Pàrquing Mañé i Flaquer)
Hora sortida: 07:00 h
Punt Inici: Tossa de Tivenys
Durada: 7 h aprox. (Sense parades)
Circular: Si
Itinerari previst: Deixarem el cotxe 3 quilòmetres abans d’arribar a la Tossa de Tivenys i farem aquets últims 3 quilòmetres caminant per una pista. De la Tossa de Tivenys ens dirigirem cap al Barranc de la Buinaca per passar per sobre el pont natural que el creua, el Pont d’Orient. Un dels punts forts de la sortida. Pujarem direcció la Foradada fins trobar el GR-193 que seguirem fins quasi a tocar el Morral de Cabrafreixet. Des del seu cim de 765 m gaudirem d’unes magnífiques vistes de la vessant que dona a mar. Desprès de fer el cim, recularem una mica per anar a buscar la senda de Tirón, que rodeja la Roca Foradada, direcció el Coll de Xeta. D’aquí ens dirigirem a la cruïlla de Perets, on retrobarem el camí de inici, que refarem en sentit contrari per tornar fins als cotxes.
Distància: 18 km aprox.
Desnivell: 970 m aprox.
Alçada màxima: 765 m
Material necessari: Botes o sabatilles de muntanya, tallavents i folre polar o similar.
Menjar: No pararem a esmorzar, anirem directament al punt de inici de la sortida. L’esmorzar, el dinar i alguna cosa per picar ho portarem a la motxilla.
100 Cims: Si
On/Com apuntar-se: Els divendres de 18:00h. a 20:00h al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, el edifici de la Piscina, pujant les escales just abans del bar.
O bé per correu electrònic: excursionista@outlook.com
Tancament inscripció: Per correu electrònic i NO federats; dimecres 19 de febrer. Presencialment al club (Exclusivament federats) el divendres 21 de gener. La sortida és limita a 12 persones perquè només hi caben 3 cotxes al pàrquing de inici.
Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)
Tipus llicència: A

Observacions: Els temps de durada són sempre aproximats, poden variar en funció de la climatologia, de l’estat del terreny i de la condició física i nombre de participants. La ruta també podrà ser susceptible de modificacions, en funció de la climatologia i de l’estat del terreny i dels participants. Serà sempre el responsable de la sortida qui prendrà dites decisions.

Preu sortida: Els socis no federats 5 € de l’assegurança temporal.
Els que no sigueu socis 5 €, més els 5 € d’assegurança temporal.

Vocal: Albert Roig

DIFICULTAT:
FÀCIL:
No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.
MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.
ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s