(01/02/2020) Pic de Coma Ermada i Puig de la Llosa (Sortida de raquetes iniciació)

Dia:  1/02/2020
Dificultat:  Mitjana
Hora concentració: 05:15 h (Pàrquing Mañé i Flaquer)
Hora sortida: 05:30 h
Punt Inici: Pàrquing Vallter 2000 (2.155 m)
Durada: 6 h aprox. (Sense parades)
Circular: No
Itinerari previst: Des  del pàrquing de Vallter 2000 ens dirigirem a la Portella de Mentet, 2.409 m, i seguirem la carena passant per la Roca de la Portella, Portella de Morenç, 2.381 m, Pic de Coma Ermada, 2.502 m, i Puig de la Llosa, 2.509 m. El descens al punt d’inici el farem des de la Portella de Morenç.
Distància: 6 km aprox.
Desnivell: 400 m aprox.
Alçada màxima: 2.509 m
Material necessari: Raquetes de neu, grampons i bastons.
Menjar: Pararem a esmorzar a una cafeteria. El menjar de migdia i alguna cosa per picar, ho portarem a la motxilla, com sempre.
100 Cims: No
On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h, al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, edifici Piscina, pujant les escales just abans del bar.
O bé per mail: excursionista@outlook.com
Tancament inscripció: Per correu, dimecres 29 de gener. Presencialment, el divendres 31 gener
Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)
Tipus llicència: C
Observacions: Els temps són sempre aproximats, poden variar en funció de la climatologia, de l’estat de la neu i de la condició física i nombre de participants. La ruta també podrà ser susceptible de modificacions, en funció de la climatologia i de l’estat del terreny. Serà sempre el responsable de la sortida qui prendrà dites decisions.
Preu sortida: Els socis no federats 5 € de l’assegurança temporal.
Els que no sigueu socis 5 €, més els 5 € d’assegurança temporal.

Fer l’ingrés al següent Número de Compte: ES46 3025 0023 3914 0004 0345

Vocal:  Matías Redondo

DIFICULTAT:
FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.
MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.
ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vosles a casa. La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna. L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s