Vall del Corb

Dia: Diumenge 24 de Novembre

Dificultat: Baixa

Hora concentració: 7:15

Hora sortida i lloc sortida: 7:30 Pàrquing Mañe i Flaquer

Punt Inici: Balneari de Vallfogona de Riucorb

Durada: 5 h

Circular:

Itinerari previst: Balneari de Vallfogona de Riucorb – Tossal de Suró – Suró – Llorac – Savallà – Balneari  de Vallfogona de Riucorb

Distancia: 20 km

Desnivell: 500 m positius

Alçada Màxima:  828 m

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc…

Material Opcional: Bastons

Menjar: Esmorzar i aigua

100 Cims: Si (Tossal de Suró)

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció:

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Fer l’ingrés al següent Número de Compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Descripció: Deixarem el cotxe al Balneari de Vallfogona de Riucorb i sortirem, primer seguint el GR-171 i desprès una altra pista en direcció al turó del Tossal del Suró (100 cims). Un cop fet el cim ens dirigirem al poble de Suró i desprès al poble de Llorac. Al sortir de Llorac ens endinsarem en les Obagues del Riu Corb, un tram del Riu Corb que ha estat declarat Espai d’Interès Natural (PEIN) per tractar-se d’un enclavament de vegetació submediterrània i eurosiberiana situat en una zona de secà i clima continental, que travessarem en direcció al poble de Savallà del Comptat, on és troben les runes del Castell dels Comptes de Savallà, castell que dominava la Vall del Riu Corb. Sortirem de Savallà i tornarem a agafar el GR-171 per tornar al Balneari de Vallfogona, punt d’inici de l’excursió.

Vocal: Albert Roig

DIFICULTAT:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

MOLT ALTA: Activitats que per la seva dificultat tècnica són només aptes per gent amb molta experiència en muntanya, el vocal tindrà la capacitat de decidir quines persones són aptes per poder fer l’activitat proposada.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s