Monte Perdido 3.355m (Por el Valle de Ordesa y Refugio de Góriz)

Dia: 12 i 13 d’Octubre

Dificultat: Alta

Hora concentració: 5:45h

Hora sortida i lloc sortida: 6:00h Parquing Mañe i Flaquer

Punt Inici: Parquing Pradera de Ordesa 1.300m

Durada: Día 1, 5:00h / Día 2, 10:00h

Circular: NO

Itinerari previst: Dia 1, Pradera de Ordesa, Valle de Ordesa, Circo de Soaso, Clavijas de Soaso, Refugio de Góriz. Dia 2, Refugio de Góriz, Lago Helado, Monte Perdido 3.335m, Góriz, Clavijas de Soaso, Pradera de Ordesa.   

Distancia: Día 1, 11,5Km aprox. Día 2, 20Km aprox. 

Desnivell: Dia 1, +900m. Día 2, +1.155/-2.055m

Alçada Màxima: 3.355m

Material necessari: Botas y ropa alta montaña, gorro, guantes, chaqueta corta vientos, etc., frontal, bastones, botiquín personal y bolsa de aseo, saco sabana, un recambio de ropa interior incluido calcetines 

Material Opcional: Bastons de trekking

Menjar: Tenemos contratada la MP (41€) en el refugio (cena del sábado, dormir y desayuno del Domingo. Día 1, como pararemos a desayunar por el camino, solo tendríamos que llevar la comida del sábado. Día 2, comida y algo para merendar. Unos frutos secos, algo de chocolate, etc…

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Per confirmar assistència s’ha d’abonar l’import de 41€ (+ l’import de la llicència federativa i/o preu no soci, si s’escau) abans de la data límit d’inscripció, o bé personalment al nostre local (divendres de 18.0 a 20.00 h) o bé per transferència bancària al compte del club, indicant el concepte: «Nom, cognom, nom de la sortida (Monte Perdido)». Número de compte: ES84 0081 0321 5500 0140 0448

Tancament inscripció: Cuando se agoten las 12 plazas reservadas y como fecha límite el 4 de octubre.

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: C

Observacions:

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Ascenderemos a Monte Perdido, por la ruta normal, desde el Valle de Ordesa, por el margen izquierdo del rio Arazas, hasta la cascada Cola de Caballo y Circo de Soaso, después por las Clavijas de Soaso, nos adentraremos en Circo de Góriz y haremos noche en el Refugio del mismo nombre, a 2.200m.

El segundo día, recorreremos la ruta normal hasta el lago helado 2.980m y desde este punto, por la canal dirección SE, hasta el collado y la cima de Monte perdido 3.355m. Descenderemos por el mismo camino, haremos una pequeña parada en el refugio para picar algo y regresaremos al punto de inicio.

Unos días antes, nos pondremos en contacto con los guias del refugio para que nos informen de cómo se encuentra la ruta.

Vocal: Matías Redondo

DIFICULTAT:

INICIACIÓ: Activitats sense cap mena de dificultat tècnica i física.

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

MOLT ALTA: Activitats que per la seva dificultat tècnica són només aptes per gent amb molta experiència en muntanya, el vocal tindrà la capacitat de decidir quines persones són aptes per poder fer l’activitat proposada.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s