Salts i gorgs de la Riera de Gualba i Pantà de Santa Fe

Día: 27 de Juliol

Dificultat: Mitjana

Hora concentració: 6:45

Hora sortida i lloc sortida: 7:00 Pàrquing Mañe i Flaquer

Punt Inici: Gualba

Durada: 7 h més parades

Circular:

Itinerari previst: Can Berenguer – Can Font de Corts – Turó de Morou – Santa Fe del Montseny – Pantà de Santa Fe – Can Corbera – Gorg Negre- Salt de Gualba

Distancia: 19 km

Desnivell: 1.200 m positius

Alçada Màxima:  1.307 m

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta

transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc…

Material Opcional: Bastons

Menjar: Esmorzar, dinar i aigua

100 Cims: No

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Dimecres 24 de Juliol

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Sortirem de la pista de Gualba a Riells per dirigir-nos, primer per pistes i desprès per un bonic caminet, cap a Can Font de les Corts. Continuarem pujant pel mig de fagedes fins arribar al Turó de Morou (1.307 m) el punt més alt del nostre recorregut. Ja de baixada gaudirem de les vistes des del Esquei de Morou, en el nostre camí cap a la petita església de Santa Fe del Montseny. Continuarem cap al Pantà de Santa Fe i d’aquí cap a la casa en runes de Corbera. Ens desviarem per veure el Salt de Corbera i tot seguit arribarem a una central hidroelèctrica. Seguint la riera arribarem al mirador de la Creu Petita, al impressionant Gorg Negre, al Gorg de la Resclosa i al mirador de la Creu Gran. Una forta baixada ens portarà a una altre central hidroelèctrica on també hi ha un salt d’aigua i una gorga. Una pujada ens conduirà a la base del Salt de Gualba, on hi ha el Gorg de la Goja. Del Mirador del Salt de Gualba un camí ens portarà a la pista de Gualba a Riells, punt d’inici del nostre recorregut.

Vocal: Albert Roig

DIFICULTAT:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

MOLT ALTA: Activitats que per la seva dificultat tècnica són només aptes per gent amb molta experiència en muntanya, el vocal tindrà la capacitat de decidir quines persones són aptes per poder fer l’activitat proposada.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s