Ascensió al Pic de Vallibierna 3.067m i Tuca de Culebras 3.062m, per el Pas de cavall desde l’ embassament de Llauset.

Día: 20 i 21 de Juliol

Dificultat: Alta

Hora concentració: 11:45h

Hora sortida i lloc sortida: 12:00h, parquing Mañe i Flaquer  

Punt Inici: Embassament de Llauset

Durada: 1:30 primer día / 8h segon día

Circular:

Itinerari previst: Día 20: Embassament de Llauset – Cabana de Botornàs – Estany de Botornàs – Refugi Cap de LLauset.

Día 21: Refugi Cap de Llauset – Estanyets de Coma Arnau – Estany Gelat – Pic de Vallibierna – Tuca de Culebres – Collada de LLauset – Embassament de Llauset

Distancia: 12,5Km 

Desnivell: 950m

Alçada Màxima: 3.062m 

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya baixa o bamba de muntanya), impermeable/paravent, polar, samarreta transpirable, ulleres de sol, gorro, guants, buf, sac lleuger, utensilis de higiene personal….

Material Opcional: Casc, pals de treking

Menjar: Dinar dissabte, ganyips, aigua (mínim 2 litres). Sopar dissabte, esmorzar diumenge i pícnic de diumenge (opcional) al mateix Refugi.

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Fer transferència bancària al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Indicar NOM i COGNOMS i afegir VALLIBIERNA. (IMPORTANT!!!)

Important enviar justificant de pagament!!!

Preu refugi: 40€ Mitja pensió (opcional pícnic, 13,50€)

Tancament inscripció: Dimecres 17 de Juliol o fins exhaurir places (8)

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: C

Observacions: Tram aeri i exposat entre el Pic de Vallibierna i la Tuca de Culebres (recomanable casc)

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Preu refugi: 40€ Mitja pensió (opcional pícnic, 13,50€)

Descripció:  Ruta circular al pico de Vallibierna y a la Tuca de Culebras saliendo desde el embalse de Llauset. Para coronar el Culebras pasamos por la pequeña cresta que une estos dos picos, conocida como el Paso del Caballo, no es muy difícil pero es necesario prestar mucha atención. Estos dos picos, están situados al sur del macizo de la Maladeta. Ascendemos a dos tres miles que nos ofrecen unas vistas inmejorables de la vertiente meridional del macizo de la Maladeta.

Vocal: Matías Redondo

DIFICULTAT:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

MOLT ALTA: Activitats que per la seva dificultat tècnica són només aptes per gent amb molta experiència en muntanya, el vocal tindrà la capacitat de decidir quines persones són aptes per poder fer l’activitat proposada.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.   Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s