Vinebre-Móra d’Ebre (Caiac)

Dia: 30 de Juny del 2019

Dificultat: Baixa

Hora concentració: 07:45

Hora sortida i lloc sortida: 08:00 (parada d’autobús davant Escola Antoni Roig)

Punt Inici: Vinebre

Durada: 3h. aprox (activitat del Caiac)

Circular: NO

Itinerari previst: Vinebre-Móra d’Ebre (Caiac)

Distancia: 8,5 km.

Desnivell:

Alçada Màxima:

Material necessari: A l’estiu s’ha de portar roba i calçat que es pugui mullar. És millor que el calçat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es més fàcil perdre-les i no és tan còmode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Material Opcional:

Menjar: Ganyips, dinar, aigua….

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: : Cal pagar 30 euros., data límit el dia 21 de Juny (inclòs)

Presencialment al Club (Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.)

O bé per transferència bancària al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Indicar NOM i COGNOMS i afegir CAIAC. (IMPORTANT!!!)

Tancament inscripció: 21 de Juny o fins exhaurir places (30 persones)

Transport: Autocar

Tipus llicencia: A

Observacions: Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

Activitat guiada per la empresa EnBlau:
http://www.enblau.cat/index.php/ca/

Preu sortida: 30€ (Inclou transport en autocar i Activitat de Caiac)

                         Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Coneix aquest tram del riu i coneixeràs alguns dels racons més inoblidables que té el riu Ebre. Endinsa’t amb la piragua per illes que et deixaran amb la boca oberta, com l’illa de Subarrec, un espai natural protegit, totalment verge, un racó on, quan hi entres, sembla ben bé que estiguis en un altre món: la vegetació et rodeja, el cant dels ocells t’acompanyen i l’aigua et porta. També podràs gaudir de la desembocadura del riu Siurana, de l’antiga barcassa del pas de barca de Vinebre, que es troba enfonsada al riu, i del Pas de l’Ase, un estret del riu format per dos grans parets de roca que arriben a l’aigua.Un tram on, al no estar massificat, és molt més fàcil gaudir de l’avifauna que ens acompanyarà tot el viatge oferint-nos el seu espectacle.

Vocal: Albert Cano

DIFICULTAT:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

MOLT ALTA: Activitats que per la seva dificultat tècnica són només aptes per gent amb molta experiència en muntanya, el vocal tindrà la capacitat de decidir quines persones són aptes per poder fer l’activitat proposada.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.   Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s