Tossal de Paiasso (Pic de Filià)

Dia: 15/16 de Febrer del 2019

Dificultat: Alta

Hora concentració: 14:45 h.

Hora sortida i lloc sortida: 15h. Pàrquing Mañé i Flaquer

Punt Inici: Cabdella

Durada: 9h (Amb parades incloses)

Circular:

Itinerari previst: Cabdella-Pontet de Rus-GR-11.20-Port de Rus-Tossal de Rus-Portarró de Manyanet-Tossal del Paiasso (Pic de Filià)-Cabana del Vaquer-Cabdella

Distancia: 20 km.

Desnivell: 1600 m.

Alçada Màxima: 2772 m. (Tossal del Paiasso)

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya alta o hivernal), Roba d’abric impermeable, ulleres de sol, gorro, guants, buf, bastons i raquetes*.

Material Opcional: Grampons, polaines i piolet.

Menjar: Dinar, ganyips i aigua per consumir durant l’activitat.

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Fer transferència bancària al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Indicar NOM i COGNOMS i afegir PAIASSO. (IMPORTANT!!!)

Import: 39€

Tancament inscripció: Dimecres 6 per mail o bé Divendres 8 presencialment al Club, o fins exhaurir places (8 pax)

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: C

Observacions: *Les raquetes es poden llogar al mateix Centre Excursionista (consultar disponibilitat i condicions)

L’Allotjament serà al Refugi Tacita (http://www.refugitacita.com/ca/) en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) Preu per persona: 39€

Fer transferència bancària al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Indicar NOM i COGNOMS i afegir PAIASSO. (IMPORTANT!!!)

Import: 39€

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Excursió que ascendeix al Tossal de Paiasso o Pic de Filià, des de Cabdella i passant per l’històric camí del Port de Rus i les precioses valls de Riqüerna i Filià. Una ruta circular llarga, exigent físicament (no tan tècnicament), de gairebé 20 kms i 1.600 mts de desnivell, però d’una bellesa i una solitud espectaculars.

Vocal: Albert Cano

DIFICULTAT:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.   Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s