Mirador del Pla de Llet

Dia: 26-1-2019

Dificultat: Fàcil (Raquetes de neu)

Hora concentració: 5:45h

Hora sortida i lloc sortida: 6:00h. Pàrquing Mañe i Flaquer.

Punt Inici: Estació d’esquí d’Aransa

Durada: 5h

Circular: NO

Itinerari previst: Estació d’esquí d’Aransa-El Fornell-Coll de Queralt-Mirador Pla de la Llet

Distancia: 8km

Desnivell: 350m

Alçada Màxima: 2144m

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya alta o hivernal), Roba d’abric impermeable, ulleres de sol, gorro, guants, buf, bastons i  raquetes*.

Material Opcional: Grampons, polaines.

Menjar: Esmorzar (opció bar) menjar del migdia i berenar

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Presencialment (divendres 25 de Gener) per Mail (Dimecres 23 de Gener)

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: C

Observacions: Forfait pistes 3:50€

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Sortida d’iniciació a les raquetes de neu, enfocada a aprendre la tècnica bàsica per evolucionar amb seguretat i suficiència per terrenys innivats, no cal experiència prèvia.

Transitarem en suau pujada per boscos i planures fins assolir el Mirador del Pla de Llet (2150 m.) amb bones vistes de la contrada.

Vocal: Matías

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s