Cap de Setmana a Núria

Data: Cap de setmana: Dissabte 30 de juny i diumenge 01 de juliol de 2018

Dificultat: Mitja

Hora concentració: 6:45

Hora sortida i lloc sortida: 7:00 Pàrquing Mañé i Flaquer. Sortida cap a Queralbs (Parada per esmorzar abans d’arribar a Queralbs)

Punt Inici: Parquing Estació de Queralbs (1190m) (10:15h aprox.)

Durada: 4:30h

Circular: Si

Itinerari previst: comença la ruta en l’aparcament que hi ha en l’Estació del Cremallera en Queralbs, on s’arriba amb cotxe per la carretera N-260 fins Ribes de Freser i després d’agafar la GIV-5217 i abans d’entrar a Queralbs està la indicació a l’aparcament. Ja en l’aparcament es veu la senyalització de la ruta, està molt bé senyalitzada, solament cal seguir la indicació «Núria» , «Camí a Núria» o «Camí Vell de Núria», depèn del lloc i marcada amb vermell i blanc al ser GR-11. Passarem el Coma de les Molleres, El Bosc de la Mare de Déu fins arribar a l’ Alberg del Pic de l´Àliga.

Distancia: 11 km aprox

Desnivell: 940m

Alçada Màxima: 2122 mts

Dificultat: Alta

Hora concentració: 7:45h esmorzar

Hora sortida i lloc sortida: 08:30h Inici ruta des de el refugi del Pic de l’Àliga.

Punt Inici: Refugi Pic de l’Àliga 2428m

Durada: 9:30h

Circular: Si

Itinerari previst: Inici de la ruta (Pic de l’Àliga 2428m – Pic de la Pala 2477m – Puig de la Fontnegra 2722m – Collet de Fontnegra 2663m – Cim de la Coma del Clot 2726m – Coll de Torreneules 2563m – Torreneules 2711m – Coll de Torreneules – Descens a Coma de Vaca (Font de la Jaca de dalt) Refugi Coma de Vaca 1995m) – Al arribar al refugi dinarem, aproximadament a les 13:30h.

14:30h Descens pel cami de les Gorgues del Freser.

18:00h Parquing.

Distancia: 16km aprox

Desnivell: 850m aprox

Alçada Màxima: 2.711mts

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya alta), Roba d’abric impermeable,

samarreta tèrmica, folre polar, ulleres de sol, bastons, crema solar, motxilla, frontal, sac funda,muda, necesser,…

Material Opcional: guants, gorra, buff.

Menjar: Esmorzar, dinar del primer dia s’ha de portar de casa més les coses de picotejar durant l’excursió. Es soparà i s’esmorzarà al refugi del Pic de l’Àliga i el dinar s’agafarà picnic o es menjarà menú del refugi del Coma Vaca, portar aigua.

100 Cims: Si

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 22 de juny a les 20:00. Al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

Observacions:

L’allotjament al alberg Pic de l’Àliga en règim de mitja pensió (sopar, esmorzar i pernocta) és de 27€. Places limitades a 13 persones. No espereu fins l’últim moment que ús quedareu amb les ganes d’anar-hi!!!

Per confirmar assistència s’ha d’abonar l’import de 27€ (+ l’import de la federativa i/o preu no soci, si s’escau) abans de la data límit d’inscripció, o bé personalment al nostre local (divendres de 18h a 20h.) o bé amb transferència bancària al nostre compte bancari indicant a concepte: nom, cognom i nom de la sortida: La Vall de Núria

Número de compte bancari: ES84 – 0081 – 0321 – 5500 – 0140 – 0448

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Preu allotjament: 27€

Descripció:

Sortida de cap de setmana a la Vall de Núria.

Els temps, com he indicat, són aproximats i sempre es faran en funció dels excursionistes i de la climatologia.

La climatologia, també pot obligar-nos a fer petits canvis en l’itinerari, però en cap cas s’augmentaran desnivells ni temps de ruta.

Vocal: Matias Redondo

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa. La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna. L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la

Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn

natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que

s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència

anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s