Ruta circular per Sant LLorenç del Munt

Dia: 14-4-18

Dificultat: Mitja

Hora concentració: 6:45

Hora sortida i lloc sortida: 7:00 Pàrquing Mañé i Flaquer

Punt Inici: aparcament del Coll d’Estenalles

Durada: 6h

Circular:

Itinerari previst: Ruta circular per Sant Llorenç del Munt. Inici en l’aparcament del Coll d’Estenalles des d’on ens dirigirem al Pic del Montcau (1056,8 m), Coll d’Eres, la Cova Simanya, la Roca Encavalcada, la Cova de la Senyora, Paller i Agulles Gran i Petita de les Fogueroses. La Cova dels Òbits, Carena del Pagès, Morral del Drac, Canal del Mico, La Mola (1104 m), i la Cova de Sescorts.

Distancia: 15Km

Desnivell: 921m

Alçada Màxima: 1.097 mts

Material necessari:  Calçat adequat (bota de canya alta), Roba d’abric impermeable,

samarreta tèrmica, folre polar, ulleres de sol i FRONTAL.

Material Opcional: bastons.

Menjar: Esmorzar, dinar i aigua.

100 Cims: Si

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 13 d’abril a les 20:00

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

 

Tipus llicencia:  A

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció:

Ruta circular d’uns 15km amb un desnivell de 1.000 m aproximat. Aprofitar per dir que es tracta d’un 100 cims per poder afegir a la col·lecció.

 

Vocal: Gemma Barrabeig

 

 


 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s