Circular per Siurana

EXCURSIÓ 21 de gener de 2018

Nom ruta: Circular per Siurana

Dificultat: Baixa

Hora concentració: 6:45 h

Hora sortida i lloc sortida: 7:00 h- Pàrking Mañé i Flaquer

Punt Inici: Aparcament Nº1 de Siurana

Durada: Mig dia (5 hores amb parades)

Circular: SÍ

Itinerari previst: Aparcament Nº 1 de Siurana, Molí de l’Esquirola, Gorgs, Grau de la Trona, Aparcament Nº 1 de Siurana.

Distancia: 14 km

Desnivell: 486 m. positius

Alçada Màxima: 750

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc

Material Opcional: Bastons de trekking.

Menjar: Esmorzar, Ganyips i aigua

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: divendres 19 de desembre a les 20 h.

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

Observacions: Recorregut fàcil, però l’últim tram de la sortida té la pujada del Grau de la Trona, es una pujada constant de 900m.

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Des de l’aparcament anirem a trobar el PR que passa per sota del refugi, el qual deixarem a ma dreta per agafar cap a l’esquerra un senderó que ens portarà fins a una pista la qual seguirem. Passant pel pal indicador del Grau de la Trona, Mas d’en Candi i Molí de l’Esquirola, travessarem el riu i començarem una petita ascensió fins al Mas d’en Ribelles de Dalt, seguidament agafarem un senderó a ma dreta que ens portarà fins al Gorguet, Gorg i la Gorguina, allí continuarem fins tornar a arribar al Molí de l’Esquirola, Mas d’en Candi i el pal indicador del Grau de la Trona, on aquest cop si l’agafarem de pujada (900m), un cop a dalt passarem per la Trona i seguidament arribarem al aparcament que serà el punt final de la sortida.

Vocal: Moisés Ramírez.

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell. DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta

que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn

natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que

s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la

FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s