Puig de Sant Antoni-Tossa Grossa de Montferri-Mola del Tarragonès

Dia: Dissabte 13 de Gener

Dificultat: Mitjana

Hora concentració: 07:30

Hora sortida i lloc sortida: Pàrquing Mañé i Flaquer a les 07:45h.

Punt Inici: Bonastre

Durada: 7-8 hores.

Circular:

Itinerari previst: Bonastre-Masia Escansa-Ermita Sant Antoni-Puig de Sant Antoni-Corral Gener-Tossa Grossa de Montferri-Torre del Moro-Les Fontanes-Salomó-Mas de la Trunyella-Mola del Tarragonès-Bonastre.

Distancia: 32 km.

Desnivell: 710 m.

Alçada Màxima: 409 m. (Puig de Sant Antoni)

Material necessari: Calçat adequat (botes o bambes de muntanya), roba de muntanya, impermeable, gorra, ulleres de sol, polar, crema solar….

Material Opcional: Pals de trekking

Menjar: Ganyips, aigua i dinar.

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 12 de Gener

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

 

Observacions: Ruta fàcil però amb una distància remarcable.

 

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

Descripció: Ruta especialment destinada per: Bons caminaires, tots aquells que es vulgui iniciar en les llargues distàncies a peu, centcimeros (tres d’una tacada), gent de la contrada que vulgui descobrir les muntanyes i territori més proper, i finalment gent que estigui preparant rutes o travesses per etapes tipo Camí de Sant Jaume, Ruta del Cister, etc…

Amb aquesta ruta donem inici al Cicle 100 Cims, anirem apuntant els cims assolits a tots aquells socis que vinguin amb nosaltres.

Som-hi! 😊

 

Vocal: Albert Cano

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s