INAUGURACIÓ LOCAL I REPORTATGE MCKINLEY

Començarem la tarda amb la inauguració del local a les 18:30.
El local esta situat al carrer Garrofers, 8 de Torredembarra, junt a la biblioteca, ens agradaria que hi assistiu, ja que creiem serà un bon moment per conèixer la nostra ubicació i a gran part de l’equip. Ens hi podreu trobar com la majoria de divendres de 18:30 a 20:00.
Tot seguit a les 21:00 a Can Bofill Ens acompanyarà el nostre company Fernando Ferrer Frisach, per tal d’explicar-nos la seva experiència en l’ascensió al Mount Mckinley, situat a Alaska, amb una altitud de 6194 mts.
Dues activitats interessants a les quals esteu tots invitats.
McKinley_lq

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s