Pedraforca (09-11-2013)

pedraforca 1 pedraforca 2 pedraforca 3 pedraforca 4 pedraforca 5 pedraforca 6 pedraforca 7 pedraforca 8 pedraforca 9

L’ascensió al Pedraforca, es farà per la part de Gósol, seguint el tram del GR-107, fins la Font Terrers, i seguint per Set-Fons i el Canal del Verdet. Distància total de recorregut: 11,15 km.
Calculem que l’ascensió fins al cim pot ser d’unes 3 a 4 hores, aproximadament. I que podem fer tot el recorregut en aproximadament unes 7 a 8 hores. Tot depén del ritme i les dificultads que ens poguem trobar. Ahir vam fer la prèvia amb un ritme molt tranquil, i és el que vam trigar.
Dificultads: NO S’ACONSELLA A LA GENT AMB VERTIGEN I POR A LES ALÇADES. No totes les muntanyes són iguals. La dificultad en l’ascensió no és complicada, si s’està mínimament preparat, però si que presenta un esforç i no tenir vertigen en la grimpada. Un cop inicies l’ascensió no hi ha marxa enrere. Ens trobarem amb trossos on a banda i banda hi ha gran pati, i podria impressionar a la gent que pateix del mateix. El que si dir, que l’ascensió és la part més divertida, de tota la sortida.
Es necessari portar un bon calçat, hi ha trossos on la pedra està molt gastada i és fàcil relliscar.
Un cop fet el cim, la baixada també té la seva complicació ja que ens trobem en trossos de tartera on quasi no hi ha pedra, i és fàcil també relliscar, això comporta un gran desgast físic, sobretot en els genolls.
Es necessita llicència federativa C.
Pels que no sigueu socis ni federats el preu és de 5€, la sortida, més 5€ l’assegurança temporal.
Els que ja esteu federats i només tingueu llicència federativa A o B, haureu d’abonar la part proporcional que seria de 3€.

Es una sortida molt maca, no volem treure les ganes a ningú, però si que creiem que hem d’informar al respecte, per no trobar-nos sorpreses d’última hora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s