P.diable Itinerari

INFORMACIÓ 2014 ESTEM ACTUALITZANT A 2015

ITINERARI:
Sortirem del Pont del Diable, anirem per el Mas dels Arcs, Mas del Pastor i arribarem al creuament amb la cta dels Pallaresos on farem un petit reagrupament, continuarem direcció al Gurugú passant per l’urb. Manous. un cop passat el Gurugú que és la muntanya mes alta de Tarragona, ja pràcticament és tot recte o baixada ens dirigirem cap al terme municipal del Catllar, passant pel mas d’en Rafel i pel mas d’en Pastoret, quan estem prop del Club de Golf del Catllar trobarem l’avituallament, tot seguit continuarem cap a la zona de Sant Simplici fins arribar a la Riera de Gaia, un cop a la Riera agafarem el Gr-92 fins arribar a Altafulla, passarem per “els 4 camins” fins arribar al poliesportiu Els Caus de Torredembarra, on ens esperarà una bona botifarrada.

El recorregut són 20 km i uns 550m de desnivell acumulat +/- consta d’una pujada molt suau fins arribar al Gurugu, a partir d’aquest punt a excepció d’una pujadeta de 200mts de distancia, tot és baixada i pla.
El recorregut estarà marcat, tot i així, no es podrà adelantar al guia. Hi hauran varis guies amb l’armilla reflectora del club, per tal que en cas de voler anar amb un guia, cadascú pugui anar al ritme que li convingui. NO és una cursa, però creiem que és una bona manera de que tothom gaudeixi anant al ritme que més li agradi.
També hi haurà un guia tancant el grup perquè ningú es quedi enrederit o es perdi.

Aquí podreu veure el recorregut i desnivells:

Pont del diable 2014 recorregut

Aquest és el track per on passarem: Descarregar

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s