Nocturna 2021 (Tarragona – Torredembarra)

HORA i PUNT DE TROBADA  19:00 h. Av. Sant Jordi, 1, davant del col·legi Antoni Roig. Podeu deixar els cotxes al pàrquing Mañe i Flaquer, pàrquing de la zona esportiva Pavelló Sant Jordi i carrers adjacents al col·legi.
SORTIDA AUTOCARS  19:15 h.
HORA I PUNT D’INICI DE LA CAMINADA  20:00 h. Platja de l’Arrabassada (Tarragona)
PUNT DE FINALITZACIÓ DE LA CAMINADA  Plaça de la Vila (Torredembarra)
DADES DE LA CAMINADA  El temps màxim establert per a realitzar la Caminada serà de 4:30 h. El temps de tall a la Platja de la Mora serà de 2:30 h. Són un total de 14 km, amb un desnivell positiu acumulat de 120 m. La Caminada, en la seva majoria, recorre el GR-92 (Camí de Ronda) que transcorre tocant a la costa. Només l’abandonarem en dos trams, en una part del Bosc de la Marquesa i a la part final, per a dirigir-nos a la Plaça de la Vila de Torredembarra.
ACONSELLEM PORTAR  Una motxilla còmoda (no de cordes), bastons, roba còmoda y transpirable, calçat ja utilitzat en altres ocasions fàcil de posar i treure, en alguns trams de costa es podrà caminar descalç per l’aigua, un impermeable, si hi ha previsió de pluja, 1 l d’aigua mínim i telèfon mòbil, ben carregat.
SERÀ OBLIGATORI PORTAR  Frontal, sense no es podrà participar a la Caminada.
QUE T’OFEREIX L’ORGANITZACIÓ  A l’inscriure’t tens dret a una samarreta tècnica de màniga curta amb la imatge de la 9a Caminada Nocturna Tarragona-Torredembarra, dorsal, transport en autocar al punt d’inici, servei de protecció civil i ambulància en dos punts del recorregut, track del recorregut amb els punts d’interès i dos avituallaments.
AVITUALLAMENTS  Tindrem un avituallament intermedi a 7 km, que situarem a la Platja de la Mora, on oferirem un entrepà i una ampolla d’aigua, i un altre al finalitzar la caminada, on oferirem coca i cava.  RECOLLIDA DE SAMARRETES I DORSALS  El dijous dia 26 i el divendres dia 27 d’agost, es podrà recollir aquest material al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, en horari de 19 a 20:30 h. També es podrà recollir el mateix dia de la caminada, al punt de trobada, de 18:30 a 19:00 h.
* Serà necessari presentar el DNI per recollir la samarreta i el dorsal.
DADES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE
No és una caminada competitiva, membres del Club Excursionisme Torredembarra obriran i tancaran la caminada, en cap cas es sobrepassarà als responsables que l’obren, ni es podrà quedar per darrere dels que la tanquen. Si s’incompleix alguna d’aquestes normes, el Club no es farà responsable del que els hi pugui passar a aquests participants.

 • Por la seguretat i tranquil·litat de tots, si qualsevol participant decideix abandonar la caminada, tindrà l’obligació d’informar a un membre de l’organització, el que tingui més pròxim, o trucar per telèfon al punt d’arribada, responsable Àngels, tel. 659 259 209.

Aquest és el tríptic amb les platges per on passarem:guia-de-platges

Sin título

REGLAMENT:

AVIS IMPORTANT!!! NO ES PERMETRÀ REALITZAR LA SORTIDA SENSE UN FRONTAL O LLANTERNA ( no serveix la llum del telèfon mòbil).
(Comprovarem la disponibilitat d’aquesta al pujar al autobús)

Per garantir la seguretat de tots els participants i convertir aquest passeig per Tarragona en una festa participativa i agradable haureu de complir les normes exposades en aquest reglament, que són les següents:

El Club Excursionisme Torredembarra és l’organitzador d’aquesta caminada, amb el suport de les diverses Regidories de l’Ajuntament de Torredembarra i les diferents entitats col·laboradores.

 1. Podran participar totes les persones majors de 16 anys i menors acompanyats dels pares o tutors.
 2. Per raons d’organització, les places estan limitades a 200 participants.
 3. La participació a la caminada serà responsabilitat del caminador i els participants n’assumeixen els riscs. L’organització declina qualsevol responsabilitat per danys que aquests puguin ocasionar, tant propis com a tercers.
 4. No es permet portar animals domèstics.
 5. Els participants estaran assegurats amb una llicència temporal per aquesta activitat.
 6. La caminada té un recorregut total de 14 km i un desnivell positiu acumulat de 120 m.
 7. És obligatori portar un calçat esportiu còmode, una llum tipus “frontal”, així com roba còmoda per caminar.
 8. L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol punt d’aquest reglament, els horaris previstos, neutralitzar-la o suspendre-la en cas de forta pluja en el moment de la sortida. Si es preveu que hi haurà mal temps l’organització obligarà els participants a portar un impermeable.
 9. Al llarg de la caminada hi haurà assistència sanitària.
 10. Els participants han de respectar, en tot moment, l’entorn natural.
 11. La concentració es farà a l’av. Sant Jordi, 1, de Torredembarra, davant del col·legi Antoni Roig, a les 19:00 h del dissabte dia 28 d’agost.
 12. A les19:15 h se sortirà amb autobús cap a la platja de l’Arrabassada.
 13. A les 20 h començarem a caminar cap a Torredembarra.
 14. El sopar serà al passeig marítim de la Mora.
 15. El final de la caminada serà a la Plaça de la Vila de Torredembarra, on gaudirem d’un avituallament.
 16. Les inscripcions tindran dos preus en funció de la data d’inscripció dels assistents. La primera de 18 € i la segona de 22 €, durant l’ultima setmana abans de tancar les inscripcions.
 17. Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web d’Athletic Events o personalment al despatx del Club Excursionisme Torredembarra, els dimecres de 19 a 20:30 h.
 18. En cap cas es retornarà l’import de la inscripció.
 19. El fet de participar en la caminada implica l’acceptació d’aquesta normativa.

Informació de CONTACTE:
Eva Roig 650 038 281
Matías Redondo 630 907 508
e-mail: excursionista@outlook.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s