(07/03/2020) Canal del Ase (Parrissal, Beseit)

Dificultat: Molt difícil
Data: 07-03-2020
Hora concentració:
06:00 h (Pàrquing Mañé i Flaquer)
Hora sortida: 06:15 h
Punt Inici: Beseit
Durada: 8 h aprox. (Sense parades)
Circular: Si
Itinerari previst: Deixarem el cotxe al aparcament del Parrissal i començarem el recorregut per les seves passarel·les sobre el Riu Matarranya, per desprès desviar-nos i pujar per la Canal del Ase. Una grimpada per un camí equipat amb grapes i cordes només apte per persones acostumades a moure’s en zones de grimpades sense asseguraments. No en va està catalogada com K3. Un cop superada la canal una forta pujada camp a través pel mig del bosc ens durà al Coll de la Ferrera. Des d’on baixarem de nou al Riu Matarranya, on haurem de superar un altre pas equipat, el Pas del Romeret, que ens permet remuntar l’engorjat. Aquest pas és una mica més senzill que l’anterior. Està catalogat com K2. Després d’algun flanqueig i petits descensos arribarem de nou a la llera del riu i només ens caldrà seguir de nou les passarel·les per sobre del riu per tornar al punt d’inici.
Distància: 17 km aprox.
Desnivell: 1,300 m aprox.
Alçada màxima: 825 m
Material necessari: Botes o sabatilles de muntanya, tallavents i folre polar o similar.
Menjar: No pararem a esmorzar, anirem directament al punt de inici de la sortida. L’esmorzar, el dinar i alguna cosa per picar ho portarem a la motxilla.
100 Cims: No
On/Com apuntar-se: Els divendres de 18:00h. a 20:00h al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, el edifici de la Piscina, pujant les escales just abans del bar.
O bé per correu electrònic: excursionista@outlook.com
Tancament inscripció: Per correu electrònic i NO federats ; dimecres 4 de març. Presencialment al club (Exclusivament federats) el divendres 6 de març. La sortida és limita a 10 persones.
Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)
Tipus llicència: C

Observacions: Els temps de durada són sempre aproximats, poden variar en funció de la climatologia, de l’estat del terreny i de la condició física i nombre de participants. La ruta també podrà ser susceptible de modificacions, en funció de la climatologia i de l’estat del terreny i dels participants. Serà sempre el responsable de la sortida qui prendrà dites decisions.

Preu sortida: Els socis no federats 5 € de l’assegurança temporal.
Els que no sigueu socis 5 €, més els 5 € d’assegurança temporal.
Fer l’ingrés al següent Número de Compte: ES46 3025 0023 3914 0004 0345

Vocal: Albert Roig

DIFICULTAT:
FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.
MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.
ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s