Grony de Miralles (Bellprat)

Dia: 1/12/19

Dificultat: Fàcil.

Hora concentració: Diumenge 1 de desembre 7.30h.

Hora sortida i lloc sortida: 7.40 h Pàrquing Mañé i Flaquer.

Punt Inici: Bellprat Hora: 9.00 h Coordenades navegador: 41.518237, 1.434316 https://goo.gl/maps/pFHhdHmyofGkfCyX9

Durada: 6 h (inclou àpats).

Circular: SÍ

Distancia: 16 km

Desnivell: 450 m

Alçada Màxima: 866 m

Itinerari previst: Bellprat (GR 7), Roques d’en Paratge (GR 172), Ermita de Sant Jaume de Queralt, Castell de Queralt, Bosc Negre, Grony de Miralles, l’Agulla Grossa, Coll del Bord de Termes, Collet del Bosc dels Pobres, Castell de Queralt, Carrerada de Bellprat, Obaga de Bellprat, Font de Claramunt, Torrent del Bassot, Bellprat.

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), frontal, roba adequada i d’abric (samarreta transpirable, polar, impermeable, guants, paravents…), gorra/barret, ulleres de sol, crema solar, etc…

Material Opcional: Bastons de trekking

Menjar: Esmorzar, dinar i aigua.

100 Cims: SÍ (Grony de Miralles).

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar. O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Dimecres 27 de Novembre per mail o bé al Club Divendres 29 de Novembre.

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles).

Tipus llicencia: A

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal Fer l’ingrés al següent Número de Compte: ES46 3025 0023 3914 0004 0345

Descripció: Circular antihorària amb inici i final a Bellprat. Sortirem de Bellprat i enfilarem una petita vall (entre l´Obaga de Bellprat i la Serra de Queralt) fins arribar a l´ermita de Sant Jaume de Queralt (segles X-XII) i al Castell de Queralt que es troba situat a 856 m i és un magnífic mirador amb vistes als quatre vents- Seguim cap a la Serra de Miralles seguint una pista que voreja el fabulós càrstic que va del Pla de Santa Maria a Capellades fins arribar al Grony de Miralles, un dels cims que sobresurt més d’aquesta part de la serralada. Girarem cap a nord fins a les runes de Ca la Llebre des d’on farem el Grony de Miralles i després l’Agulla Grossa, que queden a banda i banda del collet. Després girarem cap a ponent per anar a trobar el GR 172 que travessant diferents camps ens apropa de nou al Castell de Queralt. Allí agafarem la carrerada de Bellprat, un corriol que ena baixarà de nou cap a Bellprat.

Vocal: Sílvia Argilaga i Toni Martí

Dificultat:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

MOLT ALTA: Activitats que per la seva dificultat tècnica són només aptes per gent amb molta experiència en muntanya, el vocal tindrà la capacitat de decidir quines persones són aptes per poder fer l’activitat proposada.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vosles a casa. La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna. L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s