Estada Alberg Pic de l’Àliga (Núria)

Data: Cap de setmana: Dissabte 14 i 15 de Setembre de 2019

Dificultat: Mitjana

Hora concentració: 5:45

Hora sortida i lloc sortida: 6:00 Pàrquing Mañé i Flaquer. Sortida cap a Queralbs (Parada per esmorzar abans d’arribar a Queralbs)

Punt Inici: Parquing Estació de Queralbs (1190m) (10:15h aprox.)

Durada: Dissabte i diumenge

Circular: Sí

Itinerari previst: Dissabte: Queralbs (1.220m) – Núria (1.960m) – Alberg Pic de l’Aliga (2.120m) (GR11). Diumenge: Alberg – Pic de l’Aliga (2.428m) – Puig de Fontnegra (2.722m) – Coll de Noucreus (2.775m) – Pic de Noucreus (2.799m) – Coll de Noufonts (2.658m) – Núria (1.960m) – Queralbs.

Distancia: Dissabte: 13km aprox. Diumenge: 16km aprox.

Desnivell: Dissabte: +950m aprox. Diumenge: +700m/-1.650m aprox

Alçada Màxima: 2.799m

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya alta), Roba d’abric impermeable, samarreta tèrmica, folre polar, ulleres de sol, bastons, crema solar, motxilla, frontal, sac funda,muda, necesser…

Material Opcional: Bastons

Menjar: Tenim contractada la mitja pensió,el sopar de dissabte i l’ esmorzar de diumenge. El dissabte pararem a esmorzar abans d’arribar a Ribes de Freser, per tant faltaria el dinar i com sempre alguna cosa per picar durant la ruta. El diumenge esmorzarem a l’ alberg, el dinar tindrem la opció de demanar pícnic o portar-lo de casa en la motxilla, fruits secs, una mica de xocolata, unes barretes de cereals,etc.

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Quan s’esgotin les 20 places reservades per rigorós ordre de pagament.

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

Observacions:

L’allotjament al alberg Pic de l’Àliga en règim de mitja pensió (sopar, esmorzar i pernocta) és de 32€. Places limitades a 20 persones. No espereu fins l’últim moment que ús quedareu amb les ganes d’anar-hi!!!

Per confirmar assistència s’ha d’abonar l’import de 32€ (+ l’import de la federativa i/o preu no soci, si s’escau) abans de la data límit d’inscripció, o bé personalment al nostre local (divendres de 18h a 20h.) o bé amb transferència bancària al nostre compte bancari indicant a concepte: nom, cognom i nom de la sortida: Vall de Núria

Número de compte bancari: ES84 – 0081 – 0321 – 5500 – 0140 – 0448

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Preu allotjament: 32€

Descripció:

Sortida de cap de setmana a la Vall de Núria.

Els temps, com he indicat, són aproximats i sempre es faran en funció dels excursionistes i de la climatologia.

La climatologia, també pot obligar-nos a fer petits canvis en l’itinerari, però en cap cas s’augmentaran desnivells ni temps de ruta.

Vocal: Matias Redondo

DIFICULTAT:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

MOLT ALTA: Activitats que per la seva dificultat tècnica són només aptes per gent amb molta experiència en muntanya, el vocal tindrà la capacitat de decidir quines persones són aptes per poder fer l’activitat proposada.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa. La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna. L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la

Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn

natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que

s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència

anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s