Puig de Millà – Serra de Millà

Dia: 13-04-19

Dificultat: Mitjana

Hora concentració: 6:45 h

Hora sortida i lloc sortida: 7:00 h Pàrquing Mañé i Flaquer Parada tècnica 20 min. a Les Avellanes (poble): Restaurant Can Jordi (carretera C-12 a l’esquerra) i/o Rebost del Montsec (carretera C-12 a la dreta més endavant).

Punt Inici: Millà (davant de l’ésglésia)

Hora: 09:45 h – Coordenades navegador: 41.998415,0.6977351

Durada: 6:30 h (inclou àpats)

Circular: SÍ

Itinerari previst: Millà (davant de l’església), Font de Millà, Font del Cinto, Cova del Biot del Paraire, Corral del Paraire, Puig de Millà, Monts de Millà, Pla de les Bruixes, Coll de Morell, Sant Llobí, Millà.

Distancia: 15 km

Desnivell: 450 m Alçada Màxima: 1.079 m

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), frontal, roba adequada (samarreta transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc… Material Opcional: Bastons de trekking Menjar: Esmorzar, Dinar, Ganyips i aigua

100 Cims: SÍ

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar. O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: 10 d’abril per mail o bé divendres 12 d’abril de 2019 presencialment al Club.

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A Poliesportiu Torredembarra – Despatx Edifici Piscina.

Observacions: Els que no surtin de Torredembarra poden quedar directament a les coordenades del punt d’inici de la ruta Davant de l’església de Millà – Hora: 9:30 h – Coordenades navegador: 41.998415,0.6977351. Podeu consultar la ruta des de Torredembarra a Millà a aquest enllaç: https://goo.gl/maps/2W5fTZ426gQ2

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Circular antihorària per la Serra de Millà, amb inici a petit poble de Millà a l’abric entre la Serra de Millà i la Serra de Monclús, just davant del Montsecs d’Ares i entre les dues Nogueres, la Pallaresa i la Ribagorçana. El paisatge i la vegetació són els típics d’aquest zona amb terreny calcari, matolls i alzina principalment. L’ascensió a Puig de milla es fa per la cara nord de la serra i el cim no te vistes, però si les te tot l’entorn al tractar-se d’un cim pla de 1.067 m d’alçada. Si el dia acompanya i hi ha bona visibilitat, veurem cap al sud el Montsant, a un costat les muntanyes de Prades i a l’altra els inicis dels Ports. Cap al Nord, tota la filera dels Montsecs, amb el Congost de Montrebei trencant la filera. Ens situarem just damunt del Pantà de Canelles amb unes magnifiques vistes de les cingleres. Fins i tot cap a ponent podríem veure el Moncayo, més enllà de Saragossa. Tornarem per la carena de la Serra de Millà passant pels Pla de les Bruixes. Finalment passarem per l’ermita de Sant Llobí que es troba activa i en bon estat.

Vocal: Sílvia Argilaga i Toni Martí

DIFICULTAT: FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell. MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell. ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa. La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna. L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s