Puig Dòrria

Dia: 09-03-2019

Dificultat: Baixa (Raquetes de neu)

Hora concentració: 5:45h

Hora sortida i lloc sortida: 6:00h. Pàrquing Mañe i Flaquer.

Punt Inici: Zona d’aparcament una mica abans del Collet de les barraques 1895m

Durada: 5h

Circular: NO

Itinerari previst: Collet de les barraques, Roc Blanc, Serra de la Vaquerissa i Cim del Puig Dòrria.

Distancia: 9 km

Desnivell: 600m

Alçada Màxima: 2547m

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya alta o hivernal), Roba d’abric impermeable, ulleres de sol, polaines, bastons, gorro, buf, guants, crema solar i  raquetes*

Material Opcional: Grampons

Menjar: Esmorzar (es pararà al bar), menjar del migdia i ganyips

100 Cims: No

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Presencialment (divendres 08 de Març) per Mail (Dimecres 06 de Març)

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: C

Observacions: Es pararà abans d’arribar a Ribes de Freser a esmorzar.

*Les raquetes es poden llogar al mateix Centre Excursionista (consultar disponibilitat i condicions)

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

                         Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Des de Planoles agafarem la carretera que puja al càmping Can Fosses i al Refugi forestal Corral Blanc (coincideix en gran part amb el GR-11). Deixarem els cotxes en una zona del pàrquing, poc abans d’arribar al Collet de les Barraques. Caminarem 15’ hi arribarem al Collet, giràrem  a l’esquerra (No seguirem la carena de la Serra de la Vaquerissa). Fins arribar al nostre objectiu el Puig Dòrria (2547m).

Vocal: Matías

DIFICULTAT:

BAIXA: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s