Prades –  Ermita l’Abellera – coves d’en Pere i Tossal de la Baltasana – Prades

Data: Diumenge 25 de Novembre de 2018

Dificultat: fàcil

Hora concentració:7.45

Hora sortida i lloc sortida: 8:00 Pàrquing Mañé i Flaquer

Punt Inici: Prades

Durada:5h

Circular:

Itinerari previst:

ruta circular per Prades que podrem disfrutar veien la ermita de St Antoni, St. Rot i de l’Abellera pasarem pel costat

De les roques dels Corbs i desprès per les roques de Gríngol – coves d’en Pere i el cim de Tossal de la Baltasana – fins arribar un altre cop a Prades

Distancia: 12Km

Desnivell:600m

Alçada Màxima:1.200mts

Material necessari: Calçat adequat, samarreta tèrmica, ulleres de sol, gorro, guants, buf, bastons

Menjar:Esmorzar, dinar (opcional) i aigua.

100 Cims:Si

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció:Divendres 23 de Novembre a les 20:00

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

 

Tipus llicencia: A

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció:

Ruta circular molt fàcil per gaudir un diumenge al mati per la zona de Prades  on passa casi tota la ruta per el cingle de gres vermell molt característic de la zona de Prades, anirem fins l’Ermita de Sant Antoni, roca forada, Ermita de Sant Roc, Ermita l’Abellera , veurem les roques dels Corbs, arribarem a les Coves del Pere i començarem a pujar fins el punt més alt de les muntanyes de Prades El Tossal de la Baltasana (1.203 metres), tornem cap a Prades

 

Vocal:Lourdes Pascual

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algunmembre de la Junta que en cas de necessitattelefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritatscompetents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS:Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoniprivat i públic per onpassi el recorregut de l’activitat. No tireudeixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Totselscanvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortidasónresponsabilitat exclusiva delsmembres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguinoportunespel bon desenvolupament de l’activitat.

ElsparticipantsAssumeixen que per les característiquespròpiesd’aquesttipusd’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de certrisc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicionspsíquiques – físiquesadequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccionsrebudes de la/les persones que dirigeixenl’activitat.

 

Elsmenorsd’edat han d’anaracompanyats per pares, tutors o adultsdegudamentautoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitatestàcoberta per una assegurança de RC peròtanmateixésobligatori per a totselsassistentsdisposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanarals responsables de la sortidaabans de l’inicid’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s