Circular per Ulldemolins

Diumenge 23 de setembre 2018

 

Dificultat: Mitja/Alta

 

Hora concentració: 6´45h.

 

Hora sortida i lloc sortida: 7,00h. Pàrquing Mañe i Flaquer

 

Punt Inici: Ermita de Santa Magdalena a Ulldemolins

 

Durada: 5’30h.

 

Circular: SÍ

 

Itinerari previst: Ermita de Santa Magdalena, Grau del Belart, Ermita Mare de Déu del Montsant, Collet Roig, Grau de la Mare de Déu, Portell del Peret, Grau de la roca del Llençol, Ermita de Santa Magdalena.

 

Distancia: 14 km

 

Desnivell: 690m positius, 1.400m acumulats.

 

Alçada Màxima: 1.019 m

 

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta

 

transpirable, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc…

 

Material Opcional: Bastons

 

Menjar: Esmorzar i aigua

 

100 Cims: No

 

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

 

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 21 de setembre

 

Transport: Cotxe propi.

 

Tipus llicencia: A

 

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

 

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

Descripció: Des de l’Ermita de Santa Magdalena agafem la pista que ens porta fins Albarca que deixarem al trobar el pal indicador del Grau del Belart (1ª pujada del dia, 1’4km. i 310m. de desnivell positiu), un cop connectem amb el GR171 ens dirigirem a l’esquerra en direcció a l’Ermita de la Mare de Déu del Montsant, tot seguit anirem cap el Pla del Grau, el Collet de Miraguelos per arribar finalment al Collet Roig situat a les afores d’Albarca. Aquí tornem a trobar la pista que ens portaria novament al punt de sortida, però nosaltres la deixarem al trobar el pal indicador del Grau de la Mare de Déu (2ª pujada del dia, 1’2km. i 300m. de desnivell positius). Quan siguem a dalt pararem  a esmorzar. Tornarem a seguir pel GR171 en direcció el Portell del Peret i les Coves Raconeres, una mica més endavant deixarem el GR171 per començar a baixar en direcció a la Roca del Llençol i seguirem pel Grau de la Roca del Llençol per finalitzar al punt de sortida l’Ermita de Santa Magdalena.

 

Vocal: Moisès Ramírez.

 

 

 

DIFICULTAT:

 

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

 

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

 

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

 

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

 

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

 

ermita2

Ermita de Santa Magdalena.

 

ermita3

Ermita Mare de Déu del Montsant.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s