Cap de Setmana a la Vall de Boí

Dia: 24/25/26 d’Agost

Dificultat: Fàcil/Difícil

Hora concentració: 14:45 del dia 24 d’Agost

Hora sortida i lloc sortida: 15:00 al Pàrquing Mañé i Flaquer

Punt Inici: Apartaments la Peguera (Entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes)

Durada: Excursió fàcil: 5h. aprox Excursió difícil: 10h. aprox

Circular: NO/SÍ parcialment

Itinerari previst: Fàcil: Palanca de la Molina-Palanca de la Borda del Pei-Ermita de Sant Nicolau-Estany de la Llebreta-Mirador de la Cascada de Sant Esperit-Font de la Cova del Sardo-Planell de Sant Esperit-Pont de Morrano- Retorn pel mateix camí d’anada.

Difícil: Palanca de la Molina-Palanca de la Borda del Pei-Ermita de Sant Nicolau-Estany de la Llebreta-Estany Gran de Sarradé-Pala Alta de Sarradé-ESTANY Superior De Sarradé-Estany Gran de Sarradé i tornada pel mateix camí.

Excursió Diumenge: Descobrim Saraís, vàries opcions de recorregut a decidir en el moment.

Distancia: Excursió Fàcil: 15 km. Excursió difícil: 18 km. Excursió Saraís: Depén

Desnivell: Excursió fàcil: 500 m. Excursió Difícil: 1700 m. Excursió Saraís: Depén

Alçada Màxima: Excursió Fàcil: 1830 m. Excursió Difícil: 2983 m. Excursió Saraís: Depén

Material necessari: Excursió Fàcil: Calçat adequat (bota de canya baixa o bamba de muntanya), impermeable/paravent, polar, samarreta transpirable, ulleres de sol, gorro, guants, buf….

Excursió Difícil: Tot lo esmentat anteriorment

Material Opcional: Bastons, Casc (per la difícil)

Menjar: Per les excursions portar dinar, ganyips, aigua…

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció:

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A/C

 

Observacions:

 

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

Descripció: Divendres viatge a la Vall de Boí, sopar i descansar.

Dissabte, Inici de les dues excursions a primera hora, jornada a muntanya, retorn a mitja tarda o última hora de la tarda segons cas, dutxa, sopar i pendre algo per la Vall.

Diumenge: Excursió conjunta al poble abandonat de Saraís, hi ha varies excursions pe arribar-hi, depenen del grup farem una o altre…

Havent dinat tornada en cotxe cap a Torredembarra.

 

Vocal: Albert Cano

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

 

1100px-2008-07-26_-_(05x)_Estany_de_Sarradé_d'Amunt

16450_57576_106623_R

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s