Nocturna Circular Torredembarra

Dia: Dissabte 14 de Juliol de 2018

Dificultat: Fàcil

Hora concentració: 20:30

Hora sortida i lloc sortida: 20:45 Parquing Mañé i Flaquer

Punt Inici:  Parquing Mañé i Flaquer

Durada: 3,30h

Circular:

Itinerari previst:  Parquing Mañé i Flaquer, San Jordi, Camí del Molí, Muntanyans, Platja Clarà, Roca Foradada, Far de Torredembarra, Mirador de Torredembarra i Parquing Mañér i Flaquer.

Distancia: 13,300 Km.

Desnivell: 160m. Acumulat.

Alçada Màxima: 98 m.

Material necessari:  wambas calçat de trek, roba còmoda i frontal o lot.

Material Opcional: bastons.

Menjar: entrepà per sopar, aigua.

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres a partir de les 18 h a 20 h. Al nostre local al costat del bar del poliesportiu. O be per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 14 de Juliol.

Transport:

 

Tipus llicencia: A

Observacions: –

Preu sortida: Els socis no federats 5€, Els que no sigueu socis 5€ mes 5€ de la federativa temporal.

Descripció: La mateixa. Parquing Mañé i Flaquer, San Jordi, Camí del Molí, Muntanyans, Platja Clarà, Roca Foradada, Far de Torredembarra, Mirador de Torredembarra i Parquing Mañér i Flaquer.

Vocal: Matías Redondo

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s