Sopar 6è Aniversari Club Excursionisme Torredembarra

Sopar 6è Aniversari Club Excursionisme Torredembarra

Amb el present escrit, i amb molta il·lusió, et volem convidar al sopar del 6è Aniversari del Club Excursionisme Torredembarra.

Sis anys de Club que han donat per molt, hem pujat muntanyes, de les més petites de la vora del mar, als grans cims pirinencs, hem navegat amb kayak pel nostre “mare nostrum” i ens hem remullat a gorgs dels nostres rius mediterranis.

Hem trescat per pistes, camins i corriols enmig de boscos, prats i carenes, sempre buscant l’infinit dels espais oberts.

La neu, amb les raquetes als peus, ens ha estat un medi amable, l’hivern l’hem dominat, l’hem endolcit, l’hem fet nostre.

Tots els èxits passats, totes les excursions reeixides i, perquè no dir-ho, aquells moments de dificultat i de foscor, ens fan albirar el futur amb experiència, una experiència que ens dóna motivació i trempera per seguir endavant, per seguir mirant ben amunt, per vèncer les dificultats i continuar somiant…

I això, només això, somnis, els d’ell, els d’ella, els meus, els teus…somnis plens de muntanyes i espais oberts, de natura i de llum…, per això serveix el Club, per ajudar-nos a complir somnis… I PER MOLTS ANYS!!! ☺

img-20170115-wa0003retallada

Data: 24 de Febrer

Lloc: Bar Poliesportiu Torredembarra

Hora: 21h.

Menú: Tapeo amb begudes incloses.

Preu: Soci (15€) No soci (18€)Regals, Sortejos, sorpreses, fotos i audiovisuals…

Els participants haurien de pagar l’import del sopar abans del dia 16 de Febrer presencialment al Club o bé al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448 indicant SOPAR.
globus

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s