Refugi Rebost

Rebost

Dia: 16/17 Desembre

Dificultat: Mitjana

Hora concentració: 06:45

Hora sortida i lloc sortida: 07:00 Pàrquing Mañé i Flaquer

Punt Inici: Refugi Rebost

Durada: Cap de Setmana

Circular:

Itinerari previst: Farem dos sortides, un cim el dissabte i un passeig el diumenge (Variarem objectius depenen del clima, les ganes que tinguem de fer coses, etc…)

Distancia: Depén

Desnivell: Depén

Alçada Màxima: Depén

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya alta o hivernal), Roba d’abric impermeable, roba tèrmica, ulleres de sol, gorro, guants, buf, bastons, paraneus i  raquetes*(En cas de ser necessàries).

Material Opcional: Grampons

Menjar: Dinar de les dues excursions, el sopar i l’esmorzar estan inclosos en el preu.

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Cal fer paga i senyal 25 euros., data límit el dia 4 de Desembre (inclòs)

Presencialment al Club (Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.)

O bé per transferència bancària al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Indicar NOM i COGNOMS i afegir REBOST. (IMPORTANT!!!)

Tancament inscripció: 4 de Desembre 2017 (O fins arribar al màxim de 22 pax)

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: C

 

Observacions: :*Les raquetes i els grampons es poden llogar al mateix Centre Excursionista (5 euros)

Màxim de 22 pax

Preu sortida: 35 euros Federats

40 euros NO Federats

     Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

El preu inclou sopar, dormir i esmorzar                

 

         

Descripció: Un any més el Club Excursionisme Torredembarra us ofereix la possibilitat de gaudir d’una estada de cap de setmana a l’ acollidor refugi de muntanya Rebost (www.refugirebost.cat).

El primer dia farem la excursió reina del cap de setmana, encara per decidir segons el clima del moment i les opcions que tinguem. El segon dia farem una bonica volta pels voltants del Refugi.

Us esperem! 🙂

 

Vocal: Matias Redondo

 

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s