Mola d’Estat

Dia: 17-9-17

Dificultat: Fàcil

Hora concentració: 07:45

Hora sortida i lloc sortida: 8:00 Pàrquing Mañe i Flaquer

Punt Inici: Rojals

Durada: 5 hores (incloses parades)

Circular:

Itinerari previst: Rojals – Corral de la Marieta – Coll de la Mola – Bosc del Guerxet – Coll del Llop – Taula dels Quatre Termes – Mola d’Estat – Refugi dels Cogullons – Font del Grèvol – Mas de la Baridana – Abric de la Baridana – Rojals

Distancia: 13 km.

Desnivell: 400 m.

Alçada Màxima: 1125 m.

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta
transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc…

Material Opcional: Bastons de trekking

Menjar: Esmorzar, Ganyips i aigua

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: 15-09-17 a les 19h

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

 

Observacions:

 

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

 

Descripció: Una de les rutes més boniques de la Serra de Prades, amb molts i variats al·licients malgrat la seva senzillesa. Transitarem per un dels boscos més bonics de Prades (Guerxet), gaudirem de la història amb antics masos, balmes i creus…, gaudirem d’ extraordinàries vistes des de la Mola d’Estat (100 Cim) i descobrirem antigues inscripcions pintades a les pedres…Ens acompanyeu?

 

Vocal: Albert Cano

 

 

 

 

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

 

 

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

15396344959_5a44ec9939_z

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s