Aragüells i Agulla Juncadella

Dificultat: Difícil

Día: 21/22 d’Agost

Hora concentració: 08:45h

Hora sortida i lloc sortida: 09:00 Pàrquing Mañé i Flaquer

Punt Inici: Refugi de Corones

Durada: Cap de Setmana

Circular: SÍ (Parcialment)

Itinerari previst: Refugi de Corones (Ref.Lliure)-Ibón Inferior de Corones-Aragüells-Coll de Cregüeña-Agulla Juncadella-Ibón Inferior de Corones-Refugi de Corones (Ref.Lliure)

Distancia: 10 km.

Desnivell: 1200 m.

Alçada Màxima: 3044 m. (Aragüells)

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya baixa o bamba de muntanya), impermeable/paravent, polar, ulleres de sol, gorra, guants, buff, sac de dormir, márfega, estris de cuina….

Material Opcional: Casc, Pals de trekking…

Menjar: Sopar de dissabte, esmorzar i dinar de diumenge…

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 18 d’Agost

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Dissabte: Pujarem pel GR-11 fins al Refu de Corones

Diumenge: Ascensió als Cims i Estanys

Tipus llicencia: C

Observacions: Es poden fer dos grups, uns que vagin a fer els cims, els altres poden fer estanys i colls. Hi ha multitud de rutes a fer, si finalment es decidís que hi ha dos grups, concretaríem la ruta sense cims i estaríem conectats mitjançant walkies.

Existeix la opció de pujar i baixar al Refu en Autobús

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Ascensió a dos dels cims situats a la cresta de Cregüeña, cresta perpendicular al Pico Maldito i al cordal principal del massís de la Maladeta, des dels quals es gaudeix d’unes de les més grandioses panoràmiques de la part més enlairada del Pirineu: des dels cims, fondalades, crestes i ibons del seu entorn (Aneto, Maladeta, Maldito, cresta de Llosàs, valls de Vallibierna, Cregüeña, Corones…), fins als més allunyats (Posets, Bachimala, Perdiguero. Una ascensió altament gratificant, de distància i altitud relativament moderades i que, a més, no presenta cap dificultat tècnica remarcable.

Vocal: Albert Cano

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s