Nocturna TAT del Gaià i Camí de Ronda…

Dificultat: Fàcil

Día: 15-7-17nocturna

Hora concentració: 20:15h

Hora sortida i lloc sortida: 20:30h. Baix a mar. Davant de la Església

Punt Inici: El lloc de la sortida.

Durada: 4:30h aprox.

Circular: SI

Itinerari previst: Església de Sant Joan Baptista (Baix a Mar). CEIP L’Antina. CEIP Ramón de la Torre. Camí del Molí. Ermita de la Mare de Deu de Montornès. Mas d’en Boada. GR 92. Mas la Casera. Caseta d’en Batet. Riu Gaià. Platja de Tamarit. Camí de Ronda (La Roca de Gaià, platja d’Altafulla, del Canyadell, Far de Torredembarra, Platja la Paella, Barri marítim) Cal Bofill.

Distancia: 18,5 km.

Desnivell: 200m aprox.

Alçada Màxima: 110m aprox.

Material necessari: Frontal o linterna, calzado deportivo y ropa còmoda fresca y transpirable. Agua y algo para picar durante la ruta (pieza de fruta, frutos secos, chocolate, etc.) Bocata para el final de la ruta.

Material Opcional: Bastons, tovallola y banyador.

Menjar: 2L de aigua mínim!!!, entrepà o similar, que manxarem al finalitzar la excursió, i fruit secs o fruita… durant la excursió.

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: 14 de Juliol

Transport: No fa falta.

Tipus llicencia: A

Observacions:

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Excursió de nivell fàcil y circular.

Vocal: Matías Redondo

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la

Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn

natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que

s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència

anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s