Descomptes exclusiu pels socis del Club a la tenda Aventuramania

Benvolguts!
Hem arribat a un acord de col·laboració amb la tenda d’Esports de Muntanya www.aventuramania.com per oferir descomptes de fins a un 15% als nostres socis en roba i material de muntanya.
Com funciona?
A l’hora de realitzar la comanda per Internet haureu de facilitar el numero de soci vostre en el camp d’observacions, i així la empresa tindrà constància que el nom de la persona que fa la comanda i el numero de soci són els mateixos.
Cal introduïr el codi promocional TORREDEMBARRA15 que correspon a un descompte del 15% a tots aquells productes que no tinguin un descompte ja aplicat. El codi té una validesa fins al 31 de Març del 2018.
També tenim un descompte del 7% a la tenda www.telescopiomania.com amb el codi TORREDEMBARRA7 i amb un descompte del 7% amb productes com prismàtics, telescopis per observació de natura, ornitologia, astronomia, etc…
Sempre treballant per vosaltres!
QiM6TRjk

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s