Escarrissons del Barranc del Lloret (PN dels Ports)

EXCURSIÓ Dissabte 13 de maig

588719

Nom ruta: Escarrisons del Barranc de Lloret (P.N. dels Ports)

Dificultat: Mitjana

Hora concentració: 7:15

Hora sortida i lloc sortida: 7:30 Pàrquing Mañe i Flaquer

Punt Inici: Barranc de Lloret (Mas de Barberans)

Durada: 7 h 30’

Circular:

Itinerari previst: Barranc de Lloret, Bufadors Lloret, Escarrissó de Borosa, Barranc de Orio, Barranc de Barretes, Escarrissó Barretes, Font del Sapo, Coll Ventós, Font dels Divendres, Barranc de Lloret

Distancia: 15 km

Desnivell: 900 m positius

Alçada Màxima: 850 m

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta

transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc…

Material Opcional: Bastons

Menjar: Esmorzar, dinar i aigua

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció:

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: A

Observacions: Encara que passarem per varies fonts aquestes son més aviat deus d’aigua així que s’ha de dur aigua per tota la jornada. Tingueu en compte que als Ports al maig pot fer força calor.

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Recorregut trencacames per una de les zones més agrestes i espectaculars del Parc Natural dels Ports. Sortirem de la plana i remuntarem en pujada constant, direcció al Coll dels Morralets, per un paisatge de roques de formes capritxoses i amb unes vistes impressionants de la zona del Delta. Un cop dalt la carena, després de superar el Escarrissó de Borosa, deixarem enrere les vistes del mar i ens endinsarem en l’agrest i salvatge barranc de Orio. Aquí el camí és difícil de seguir i un autentic trencacames amb continues pujades i baixades per estrets corriols. El Barranc de Orio desemboca al Barranc de Barretes, on després de baixar pel Escarrissó de Barretes, arribarem a la Font del Sapó on tornarem a veure signes de civilització. Una còmoda pista en baixada ens permetrà retornar al punt de origen.

Vocal: Albert Roig

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

 

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s