Punta Curull

Data: Dissabte 28 de Gener de 2017

“Punta Curull” . Pas equipat Prades – Sant Miquel Tosca – Cova Calaixos – Crucifici – Coll Abellar 

Dificultat: Mitja

Hora concentració: 6:45

Hora sortida i lloc sortida: 7:00 Pàrquing Mañe i Flaquer

Punt Inici:  Vilanova de Prades.

Durada: 4h

Circular:

Itinerari previst: “Punta Curull” . Pas equipat Prades – Sant Miquel Tosca – Cova Calaixos – Crucifici – Coll Abellar

Distancia: 12Km

Desnivell: 600m

Alçada Màxima: 1020mts

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta

transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc…

Material Opcional: Pals de trekking

Menjar: Esmorzar i aigua

100 Cims: SI

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Tancament inscripció: Divendres 18 a les 20:00

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia:  A

Observacions: El curt pas equipat a les afores de VV de Prades , no presenta cap dificultat. No apte per gent amb vertigen.

Preu sortida: Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Excursió de nivell mitjà amb sortida i arribada a Vilanova de Prades. Ens permetrà  gaudir d’un lloc envoltat de singulars roques i la Cova dels Calaixos de l’Ereldo entre d’altres. Anirem pel sostre de la serra de la Llena amb unes esplèndides vistes de la serra del Montsant i les muntanyes de Prades.

Vocal: Oriol Martorell

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s