Refugi Rebost

 

Refugi Rebost 14/15 de Gener

 Nom ruta: Refugi Rebost

Dificultat: Mitjana

Hora concentració: 06:45

Hora sortida i lloc sortida: 07:00 Pàrquing Mañé i Flaquer

Punt Inici: Refugi Rebost

Durada: Cap de Setmana

Circular:

Itinerari previst: Primer dia assolirem amb raquetes de neu el cim del Puigllançada (2409 m.) el segon dia farem una matinal per descobrir els voltants de Castellar de n’Hug i les fonts del Llobregat.

Distancia: Puigllançada (13 km. Aprox) Castellar de n’Hug (11 km. Aprox)

Desnivell: Puigllançada (700 m.) Castellar de n’Hug (700 m.)

Alçada Màxima: 2409 m. (Puigllançada)

Material necessari: Calçat adequat (bota de canya alta o hivernal), Roba d’abric impermeable, roba tèrmica, ulleres de sol, gorro, guants, buf, bastons, paraneus i  raquetes*.

Material Opcional: Grampons

Menjar: Dinar de les dues excursions, el sopar i l’esmorzar estan inclosos en el preu.

100 Cims:

On/Com apuntar-se: Cal fer paga i senyal 25 euros., data límit el dia 4 de Gener (inclòs)

Presencialment al Club (Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.)

O bé per transferència bancària al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Indicar NOM i COGNOMS i afegir REBOST. (IMPORTANT!!!)

Tancament inscripció: 4 de Gener 2017

Transport: Cotxe propi (per abaratir costos, el club s’encarregarà de distribuir als participants d’acord els cotxes disponibles)

Tipus llicencia: C

Observacions: :*Les raquetes i els grampons es poden llogar al mateix Centre Excursionista (5 euros)

Preu sortida: 35 euros Federats

40 euros NO Federats

     Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

El preu inclou sopar, dormir i esmorzar                

 

Descripció: Un any més el Club Excursionisme Torredembarra us ofereix la possibilitat de gaudir d’una estada de cap de setmana a l’ acollidor refugi de muntanya Rebost (www.refugirebost.cat).

El primer dia farem la excursió reina del cap de setmana, assolirem el Puigllançada (2409 m.), un dels miradors més privilegiats d’aquest racó de món. Aprofitarem per ensenyar les tècniques bàsiques de progressió en terreny nevat mitjançant les raquetes de neu.

El segon dia farem una bonica volta pels voltants del pintoresc poble de Castellar de n’Hug, entre altres indrets coneixerem les fantàstiques fonts del Llobregat i havent acabat ens menjarem els mítics SUPERCroissants!!!

Us esperem!  🙂

Vocal: Club Excursionisme Torredembarra

 

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents.

MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s