Sortida amb Bicicleta (01-03-2014)

Itinerari previst: sortirem del pàrquing Mañe i Flaquer direcció a la hípica per els quatre camins fins arribar a la rotonda de servei de la A-7. Allí seguirem per una pista amb una mica de pujada fins arribar a l’ermita de Sant Antoni d’Altafulla, on baixarem per dins el poble direcció Ferran. Creuarem la carretera per agafar un camí que ens portara fins a la rotonda de la Mora. Allí seguirem un troç entre l’autovia i l’autopista per enllaçar una pista fins arribar a Sant Simplici. ( bon lloc per fer una mossegada ). Seguirem tot seguit per una zona boscosa fins al poble de Ardenya amb una llarga baixada però sense molta dificultat. Seguirem per un camí encimentat entre el riu i els camps de conreu per arribar a la Riera de Gaià. En aquest punt tornarem a creuar la carretera per agafar el camí que ens tornarà a portar a la rotonda de servei de la A-7. Allí tornarem agafar el camí del principi de la jornada fins a finalitzar al aparcament.
Material necessari: roba còmoda per anar amb bicicleta, càmara d’aire de recanvi, manxa i casc obligatori.
Menjar: esmorzar lleuger i recomanable un plàtan o alguna barreta energètica o de xocolata. Aigua, aquarius, isostar….
Limit inscripció: 15aprox.
Transport: bicicleta.
Observacions: ruta 100% ciclable amb un parell de pujades empipadores. El responsable de la sortida es reserva el dret de modificar la ruta depenent del nivell tècnic dels assistents.

Necessari disposar de llicència federativa C.
Pels no socis i no federats, el preu és de 5€ la sortida més 5€ assegurança temporal.
Pels socis no federats: 5€ assegurança temporal.

Els que disposin de llicència A o B, hauran d’abonar la diferència de 3€

Per les inscripcions al nostre local els divendres de 18 a 20 h. Preferible presencial, per tal de resoldre tots els dubtes que puguin tenir els que vulguin participar en la sortida.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s