FARENA – MOLA DELS QUATRE TERMES (15-09-2013)

Data: 15 de Setembre del 2013

01 quatre 02 quatre 03 quatre 04 quatre

05 quatre
Hora sortida: 07:00
Distància: 13 km.
Desnivell: 800 m. aprox.
Dificultat: mitjana
Itinerari previst: Farena, Riu Sec, Grau del Roquerol, Mas del Roquerol, Coll de Viladecabres, Taula dels Quatre Batlles, Mola d’Estat o dels Quatre Termes, Racons de la Cansalada, Coll de Viladecabres, Barranc de la Font Gran, Mas d’en Toni, Toll de l’Olla, Farena.
Material necessari: Roba còmoda, calçat de muntanya, -bastons opcionals, aigua (només hi ha font a Farena), crema solar, gorra i banyador (opcional)
Menjar: Esmorzar i dinar
Descripció: Sortim de Farena (618 m.) pel sender PR-20 cap el Riu Sec que seguirem una estona en sentit ascendent (ara és realment un riu sec però a l’hivern i primavera pot portar força aigua) per enfilar-nos fort cap el Grau del Roquerol, on podem esmorzar tot gaudint de les espectaculars vistes de la Vall del Brugent. Després en dirigirem cap a la Mola Roquerola i seguint la cinglera passarem pel Mas del Roquerol (ara bastant enrunat) que està edificat aprofitant una balma. D’aquí baixem cap el Coll de Viladecabres per enfilar-nos a la Mola d’Estat (1.127 m.) que és un lloc força especial amb unes vistes impressionants en 360º. Sortirem per sota la Mola cap els racons de la Cansalada (formacions rocoses de formes curioses) i baixarem molt dret cap el Mas d’en Toni per arribar tot seguit al Riu Brugent, on podem fer un bany, i tornar a Farena.

Inscripcions divendres al Local del Club de 18 a 20h

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s