Nocturna Tarragona-Torredembarra (23-08-2013)

Actualització: Podreu veure un recull de fotografies en el següent enllaç: https://excursionismetorredembarra.com/fotografies/

INDEX:

Salutació
Itinerari
Horaris i Notes

Reglament
Contacte
Inscripcions:

-Data límit d’inscripció
-Preus
-Llocs d’inscripció i forma de pagament

SALUTACIÓ:
El Club Excursionisme Torredembarra organitza la 2ªcaminada popular nocturna entre Tarragona i Torredembarra sota la lluna plena.
A l’arribada tothom qui vulgui es podrá banyar a la platja sota la llum de la lluna.

ITINERARI:
Sortida de la platja de la Arrabassada, anirem gran part del recorregut bordejant el mar per les roques, un cop passat el primer tram de roques arribarem a la platja de la Savinosaon continuarem fins la platja dels Capellans i tot seguit arribarem a la platja llarga, al final de la platja llarga i ja sota la llum de la lluna aprofitarem per menjar els entrepans, tot seguit entrarem al bosc de la Marquesa, mentre anem caminant per el bosc de la Marquesa passarem junt a les platges de l’Arborár, Waikiki i Calabecs, per tota la zona del bosc de la Marquesa anirem fent petits reagrupaments perquè ningú perdi el camí, al sortir del bosc ja estarem a la Cala de la Mora, pujarem fins arribar al passeig i seguirem per el passeig bordejant el mar fins arribar al Castell de Tamarit, després continuarem fins la platja d’Altafulla, passarem per el roquer fins arribar a la platja del Canyadell, un cop passat aquest ja estarem a Torredembarra on continuarem passant junt al far i poc després arribarem al port de Torredembarra on ens esperarà un bon avituallament final.

El recorregut són uns 14km pràcticament plans amb les úniques pujades i baixades de les zones de les roques. Aquí podreu veure el recorregut i desnivells:
Recorregut sense reagrupaments

Aquest és el tríptic amb les platges per on passarem:guia-de-platges

Sin título

HORARIS:
20:00 Concentració al Parquing Mañe i Flaquer.
20:30 Anada en autobús fins Tarragona
21:00 Sortida cap a Torredembarra
01:00 Arribada al Port de Torredembarra

NOTES:
L’entrega de camisetes i tiquets per l’autobús i el refrigeri final es farà el dia 22 de 19h a 21h al local del club (Av.Garrofers nº8). Per la gent que no ho hagi pogut recollir, també estarem el mateix dia de la sortida de 19h a 20h al pàrquing Mañe i Flaquer.

REGLAMENT:
1.-El Club Excursionista Torredembarra és l’organitzador d’aquesta caminada, amb el suport de les diverses Regidories de l’Ajuntament de Torredembarra i les diferents entitats col.laboradores.
2.- Podran participar totes les persones majors de 16 anys i menors acompanyats dels pares o tutors.
3.- La participación a la caminada será responsabilitat del caminador i els participants assumeixen els riscs de la mateixa. L’organització declina qualsevol responsabilitat per danys que aquestos puguin ocasionar, a ells mateixos o a tercers.
4.- No es permet portar animals domestics.
5.- Els participants hauran d’estar en possessió de la llicència Federativa «A» o llicència temporal per aquesta activitat.
6.- La caminada té un recorregut total de 14km. i un desnivell acumulat de 100m.
7.- Es recomana portar un calçat esportiu còmode, una llum tipus «frontal» o una llanterna així com robà cómoda per caminar.
8.- L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol punt d’aquest reglament, els horaris previstos o suspendre-la en cas de forta pluja en el moment de la sortida.
9.- Al llarg de la caminada hi haurà assistència sanitària.
10.- Els participants hauran de respectar en tot moment, l’entorn natural.
11.- Per raons d’organització, les places están limitades a 200 participants.

CONTACTE:
Presencialment ens poden trovar tots els divendres de 18:00 a 20:00 al nostre local al c.Garrofers,8 junt a la Biblioteca Mestra MªAntònia.
Per telèfon: al 693.677.953 de dilluns a divendres de 18:00 a 20:00.
Per e-mail: excursionista@Outlook.com

DATA LIMIT D’INSCRIPCIÓ:
Fins el dia 16 d’agost del 2013
Maxim 200 persones.

PREU:
8€ Federats
10€ No federats
El preu inclou: Autocar Torredembarra-Tarragona, Samarreta técnica i avituallament amb refrigeri final.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s