Vespella-Salomo (21/07/2013)

01 P1000765 P1000767 P1000769 P1000771 P1000772 P1000773
A les 7 h. en punt sortirem del Pàrquing Mañé y Flaquer per anar en vehicles propis fins a Vespella per començar a caminar a les 7:30 h. Baixarem uns metres per la carretera de Vespella fins trobar un camí que ens portarà al torrent que va a Salomó. Més endavant ens desviarem del torrent i seguirem per un camí que ens portarà al Riu Gaià. Aquí ens haurem de descalçar per travessar-lo, però s’agraeix posar els peus dins l’aigua tan fresca. … Possiblement aprofitarem aquest punt per esmorzar. Un cop recuperades les forces, seguirem en direcció a Renau, encara que no hi arribarem. Aquest camí ens portarà al pantà del Catllar. Hi ha força aigua. Aquest camí serà conegut pels que van fer Torredembarra-Santes Creus. És el mateix però aquest cop el farem a la inversa. Del Pantà a Vespella hi ha 4 quilòmetres, amb trams asfaltats i de pista forestal. Aquest tram és molt descobert i trobarem poques ombres. Per fer aquesta sortida és millor matinar i començar a caminar d’hora perquè si fa calor, quan comenci a fer-ne ja estarem arribant als cotxes. Fins al pantà hi ha molt de sotabosc, que encara que faci calor, la brisa que passa és fresqueta. El tram més pesat pot ser el del pantà fins a Vespella, que si se’ns fa tard podríem passar calor.  Cal portar esmorzar de motxilla, mínim de 1,5 litres d’aigua, roba i calçat adequat a la climatologia, barret o gorra i protecció solar. Estaria bé portar ulleres de sol. També seria convenient portar una petita tovallola per eixugar-se els peus quan travessem el riu. La distància és d’uns 18-20 quilòmetres. Si comencem a caminar a les 7,30 h. calculem que a les 12 h. o abans arribarem als cotxes. La dificultat és baixa i el desnivell acumulat és d’uns 300 metres aproximadament.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s