Projecció Khan Tengri 7.010m

Divendres 10 de maig a les 21.00h a la Sala de Reunions del Casal de Torredembarra (Carrer de la Capella, 6) es projectarà Khan Tengri el reportatge de l’alpinista Fernando Ferrer. Ens explicarà l’ascensió al Khan Tengri, una muntanya situada a la serralada Tian Shan. S’ubica a la frontera entre Xina, Kazakhstan i Kirguizistan. És el set mil més septentrional que existeix, per això té una temporada d’escalada curta, un clima sever i un aire menys dens. 

215285_243719082437078_1891870848_n

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s