CAMINADA POPULAR (01-05-2013)

Fotografies 01-05-2013:
01Piolet 06Piolet 05Piolet 04Piolet 03Piolet 02Piolet
Conjuntament amb el Club Esp. Muntanyenc Creixell farem una CAMINADA POPULAR, el proper dimecres dia 1 de maig. La caminada començarà a Torredembarra i finalitzarà a Creixell, passant per la Pobla de Montornès, amb un total de 12 km.  Els participants, hauran de tenir previst com tornar de Creixell (caminant,cotxe,…)
– Inscricpió és gratuïta. Però tota aquella persona que no sigui federat haurà d’abonar 5€ – Portar esmorçar i aigua … – No es poden portar gossos
Durant la sortida, també es farà una breu presentació del mapa que ha ediat l’Editorial Piolet, on surten els nostres termes, junt amb el de Roda de Barà, La Pobla de Montornès, Altafulla, La Nou de Gaià i La Riera de Gaià.  Serà una eina molt útil per reconèixer i descobrir els nostres camins i senders.  En aquest mapa hi ha marcades rutes per caminar i per fer en BTT.
Cartell

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s