Agraïments

El Club Excursionisme Torredembarra ha dut a terme la I Caminada Popular Pont del Diable-Torredembarra i pels comentaris dels participants, ens en hem sortit força bé.

Sense cap experiència en esdeveniments d’aquesta mena, hem organitzat satisfactòriament una caminada de 20 kilòmetres aproximadament, amb un avituallament i un dinar per a 200 participants. Semblava com si ho haguéssim fet tota la vida.

A Catalunya hi ha una dita que diu “És de ben parit ser agraït” i aquí ens hem de treure el barret davant de tota la gent que ens ha ajudat i ha donat el seu suport perquè tot hagi sortit tan bé.

Per això volem agrair a les Regidories de l’Ajuntament de Torredembarra que ens han fet costat en tot el què ha calgut.

A la Junta del Club Excursionisme Torredembarra que ha passat hores i hores de reunions, de trucades de telèfon, buscant i marcant el camí, organitzar el dinar i avituallament perquè tot quedés ben lligat i la gent pogués gaudir al màxim.

Mentre la major part de la Junta anava caminant i controlant que tot anés bé i que ningú es perdés o es fes mal, el nostre “presi”, juntament amb un grup de voluntaris que es van oferir a ajudar, ja estava organitzant les barbacoes, parant les taules i tenint-ho tot preparat per a quan arribessin els caminadors. Aquí s’ha de dir que al Manel li va la marxa i ho va organitzar que ni un restaurant de quatre forquilles. Tot estava al seu lloc. Fer menjar per a 200 persones no és broma i a més que estigués calent !!.

A la secció d’excursionisme de la UDT i al seu personal d’oficines ja que ells es van fer càrrec i van tramitar a la FEEC les llicències dels participant que no estaven federats.

Als voluntaris dels Castellers de Torredembarra que es van oferir per a muntar l’avituallament al costat del Camp de Golf i les bromes que feien amb tota la gent que anava arribant.

També volem donar un agraïment molt especial a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra per la seva ajuda situant-se estratègicament entre la gent, controlant les cruïlles, obrint i tancant la caminada, estant en contacte en tot moment entre ells. També van ser els encarregats del tall de la carretera dels Pallaresos perquè poguessin passar els caminadors. En poquíssims minuts els 200 caminadors van poder passar la carretera sense cap incident.

Van demostrar una professionalitat tan gran, que fins i tot es van esperar que tothom estigués servit per agafar el seu dinar. Un 10 per a tots ells.

Gràcies a totes les empreses col·laboradors que, sense pensar-s’ho dues vegades, van fer aportacions, entrega de material i programes per a sortejar.

I, per últim, donar un milió de gràcies a tots els participants que, gairebé sense conèixer el Club, donat que fa pocs mesos que està format, va confiar en nosaltres i va decidir acompanyar-nos.

No cal dir que, per molt bé que s’organitzi un esdeveniment, la part més important és la gent que hi participa i aquí si que ens hem de treure el barret.

Gent educada i oberta, tothom parlava amb tothom; tot el camí fent bromes, gaudint del camí i, sobretot, en tot el trajecte van respectar l’entorn.

També cal dir que una bona part dels participants estaven fets uns màquines. Deunidó el ritme que portaven. Es van formar tres grups ben diferenciats, els que anaven molt de pressa, els que anaven rapidets però no tant i els que anaven xino-xano i tots contents. L’edat dels caminants anava dels 6 anys fins a setanta i pico i cap d’ells va agafar una “Pájara”. Tot uns campions.

En definitiva, una caminada molt maca amb uns companys fantàstics. Que bé que es camina amb gent així!!!

Tan sols ens queda reiterar, de tot cor, els agraïments a tots i desitjar poder-nos tornar a veure en altres projectes.

Si desitgeu més informació del Club Excursionisme Torredembarra; calendari de sortides, com fer-se soci, o qualsevol aclariment, podeu fer-ho a través d’aquests enllaços.

Al Blog: https://excursionismetorredembarra.wordpress.com/

Facebook:http://www.facebook.com/centredexcursionisme.detorredembarra

Grup Facebook: http://www.facebook.com/groups/245939268847950/

A Twitter per @excursionismeto

Gràcies a tothom,

Manel Riudeubas Salvat

President del Club Excursionisme Torredembarra

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s