Celebració 7ª Aniversari Club Excursionisme Torredembarra


(Anada en Autocar + Vilaplana-La Mussara-Vilaplana + Dinar + Regals, sortejos… + Tornada en Autocar) C


Dia: 31 de Març

Dificultat: Baixa

Hora concentració: 07:45

Hora sortida i lloc sortida: 08:00 (Pàrquing Mañé i Flaquer)

Punt Inici: Vilaplana

Durada: 4h (Excursió) 4h (Dinar)

Circular:

Itinerari previst: Vilaplana – Camí i grau de les Campanilles – Refugi Mussara – Camí de les Tosques – Vilaplana

Distancia: 10 km.

Desnivell: 650 m.

Alçada Màxima: 984 m.

Material necessari: Calçat adequat (bamba de muntanya o bota), roba adequada (samarreta transpirable, polar, impermeable…), gorra, ulleres de sol, crema solar, etc…

Material Opcional: Bastons de trekking

Menjar: Esmorzar, ganyips, aigua. (Dinar a Vilaplana, al Restaurant

100 Cims: NO

On/Com apuntar-se: Divendres de 18:00h. a 20:00h. al nostre local al Poliesportiu de Torredembarra, Edifici Piscina, pujant les escales just abans del Bar.

O bé per mail: excursionista@outlook.com

Fer transferència bancària al número de compte: ES84 0081-0321-5500-0140-0448

Indicar NOM i COGNOMS i afegir VILAPLANA. (IMPORTANT!!!)

Import: 20€

Tancament inscripció: Presencialment i per mail divendres 22 de Març o fins exhaurir places (40)

Transport: Autocar

Tipus llicencia: A

Observacions: Dinarem al Restaurant Ca la Peirona (Vilaplana)

 Hora de tornada de Vilaplana a Torredembarra: 18h.

Preu sortida: 20€

Els socis no federats 5€ de l’assegurança temporal

 Els que no sigueu socis 5€, més els 5 d’assegurança temporal

Descripció: Amb el present escrit, i amb molta il·lusió, et volem convidar a la excursió/dinar del 7è Aniversari del Club Excursionisme Torredembarra.

Set anys de Club que han donat per molt, hem pujat muntanyes, de les més petites de la vora del mar, als grans cims pirinencs, hem navegat amb kayak pel nostre “mare nostrum” i ens hem remullat a gorgs dels nostres rius mediterranis.

Hem trescat per pistes, camins i corriols enmig de boscos, prats i carenes, sempre buscant l’infinit dels espais oberts.

La neu, amb les raquetes als peus, ens ha estat un medi amable, l’hivern l’hem dominat, l’hem endolcit, l’hem fet nostre.

Tots els èxits passats, totes les excursions reeixides i, perquè no dir-ho, aquells moments de dificultat i de foscor, ens fan albirar el futur amb experiència, una experiència que ens dóna motivació i trempera per seguir endavant, per seguir mirant ben amunt, per vèncer les dificultats i continuar somiant…

I això, només això, somnis, els d’ell, els d’ella, els meus, els teus…somnis plens de muntanyes i espais oberts, de natura i de llum…, per això serveix el Club, per ajudar-nos a complir somnis… I PER MOLTS ANYS!!! 

Regals, Sortejos, sorpreses…us esperen 😉

Vocal: La Junta del Club Excursionisme Torredembarra

DIFICULTAT:

FÀCIL: No hi ha cap pas tècnic. No supera els 1000 metres de desnivell.

MITJANA: Pot haver algun pas tècnic (grimpades, pas equipat… ) i/o el tipus de terreny té certa dificultat (tartera, cresta, glacera, exposició…) Pot superar o no els 1000 metres de desnivell.

ALTA: Hi ha passos tècnics (grimpades, pas equipat…) i/o dificultat en terreny (tartera, cresta, glacera, exposició…) Supera els 1000 metres de desnivell.

PLA D’EMERGÈNCIA: Establir el protocol de P.A.S. (Protegir, Avisar i Socórrer) Avisar a algun membre de la Junta que en cas de necessitat telefonarà al 112. Seguir les indicacions de les autoritats competents. MESURES CIVIQUES I MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat, el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.
La Junta :Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la Junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat. Els participants Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc. De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.   Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.
L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s